INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

GOTHÁR PÉTER BEVALLOTTA, Ő A ZAKLATÓ

Szexuális zaklatási botrány a Katona József Színházban! Beismerte Gothár Péter Kossuth-díjas filmrendező, egyetemi tanár, hogy ő a kirúgott zaklató, és hogy erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledett egyik munkatársnőjéhez. A kilétét pedig azért fedte fel, mert a zaklatási botrány nyilvánosságra került. A színház kedden közleményben írt arról, hogy az egyik dolgozójuk erkölcstelenül viselkedett, ezért elbocsátották.

Nézd meg a teljes riportot!

AUTÓK ELÉ ÁLLTAK, ÉLETET MENTETTEK

Horrorbaleset Csobánkánál! Újra kellett éleszteni egy hároméves gyereket, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor két autó ütközött össze frontálisan. A kisgyermeket mentőhelikopterrel vitték kórházba. Annyira súlyos volt a sérülése, hogy szó szerint minden másodperc számított. A mentősök ezért a dolgozókkal zárták le az utat a Heim Pál Kórház előtt. Rengeteg autós állt meg a délutáni csúcsban azért, hogy a helikopter az Üllői út közepén landolhasson.

Nézd meg a teljes riportot!

SÍRVA MENEKÜLTEK A ROBBANÁS ELŐL

Volt, aki sírt, annyira megijedt a püspökladányi gázrobbanásban. A város határában hétfőn hajnalban hasadt el egy gázvezeték, a kiömlő gáz pedig berobbant. Kilométerekről is lehetett látni a tíz méteres lángokat, több háznak még a redőnyei is megolvadtak. A Tények stábja visszament a robbanás helyszínére, most olyan, mintha a Marson járna az ember, minden fekete és vörös.

Nézd meg a teljes riportot!

FEGYELMIT KAPOTT KENDERESI TAMÁS

Döntött a Fegyelmi Bizottság és a Magyar Úszó Szövetség Kenderesi Tamás botrányáról, ma az úszót is meghallgatták az ügyben. A bizottság döntése szerint a szövetség fél évre megvonja tőle a kedvezményeket felfüggesztett próbaidőre és fegyelmi büntetést is kapott. Kenderesit hónapokkal ezelőtt egy dél-korai táncoslány azzal vádolta meg, hogy zaklatta. Az úszó visszautasítja a vádat. Most az is kiderült, hogy a jegyzőkönyvben nem is szerepelt a „szexuális zaklatás” szó.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?