INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

TÖBBSZÖR BRUTÁLISAN MEGVERTE A NŐT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újabb brutális részleteket árult el a Bujákon brutálisan összevert családanya. Volt barátja nem először támadt rá: már júniusban és augusztusban is többször leütötte, akkor annyira, hogy még a dobhártyája is beszakadt, legutóbb fájdalmában maga alá vizelt. Ráadásul sokszor a gyerekei előtt bántalmazta az agresszív férfi. Eddig nem tett feljelentést, egészen a legutóbbi verésig, ami akár tragédiával is végződhetett volna. Megrázó felvételek következnek.

HATALMAS HEROINFOGÁS

Hatalmas heroinfogás: több mint 17 milliárd forintot érő heroinszállítmányt foglaltak le a napokban a magyar és a szlovén rendőrök. A hatóságok egy Iránból Magyarországra tartó konténerben összesen csaknem 730 kilogramm heroint találtak. A rendőrök szerint ez az utóbbi 20 év legnagyobb magyar kábítószerfogása.

ANYUKÁRA TÁMADT AZ ŐRJÖNGŐ AUTÓS

Egy anyukára támadt egy autós Budapesten. A kocsija ajtaját akarta feltépni, de az zárva volt. Ezután háromszor ököllel megütötte a nő kocsijának motorháztetejét. Az asszony azt mondta a Tényeknek, ijedségében elkezdett sírni. Az anyával volt az egyéves kisfia is. Ő is sírt. A nő feljelentette az agresszív autóst, most tanúkat keres.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?