INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

EGYMÁSNAK CSAPÓDTAK, KETTEN MEGHALTAK

Két kamionos halt meg abban a szörnyű balesetben, ami Mezőpeterdnél történt, nem messze a magyar-román határtól, Hajdú-Bihar megyében. A két kamion egymással szemben haladt, amikor a lengyel sofőr valamiért áttért a szemközti sávba. Ekkor ütközött a román sofőrrel, aki nem tudta az úton tartani a kamiont és beleborult az árokba. A balesetben mindkét sofőr a helyszínen életét vesztette.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY ÜTÉSSEL KIÜTÖTTE

Fellökött, majd ököllel brutálisan megütött egy férfi egy másikat Sopronban. Az egészet felvette egy biztonsági kamera. A férfi koponyájából kitört egy csontdarab. A támadót hétfőn állították bíróság elé, azonban azt mondja, ő nem ütötte meg a férfit, áldozata már korábban is elesett.

Nézd meg a teljes riportot!

HAVI 500 FORINTBÓL ÉL A CSALÁD

Elveszítheti a házát Simek Kitty egykori családja, ugyanis nem tudják fizetni a törlesztőrészletet. A család havi párszáz forintból él, miután a végrehajtó leemeli a családfő számlájáról a tartozásokat. A férfi azt mondja, hiába dolgozik megfeszítetten, kilátástalan a helyzetük.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?