INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÖLTE FELESÉGÉT, MAJD FELADTA MAGÁT

Megölte feleségét egy 38 éves férfi Tárnokon, majd reggel saját maga hívta a rendőrséget, hogy feladja magát. Az egyik utcabeli szerint késsel végzett a feleségével. A szomszédok azt mondják, évek óta ismerték a párt, úgy tűnt, boldog házasságban élnek. A nő egyik közeli barátnője viszont azt mondta, hogy sokat vitatkoztak, a férfi pedig rendszeresen ivott és gyógyszert is szedett. A rendőrök elfogták és kihallgatták a gyilkost, aki mindent bevallott.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGÖLTE APJÁT, SÍRT, AMIKOR MEGTUDTA

Nem is tudta, hogy megölte az apját egy nyíregyházi férfi, így érkezett ma a bíróságra, hogy letartóztassák a késelés miatt. Az apa házában vesztek össze, a fiú pedig egy késsel megszúrta, majd elmenekült. Az apát ezután életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a fiát pedig a rendőrök elfogták. A fiú csak ma – amikor a bíróságra vitték – tudta meg, hogy megölte az apját. Először fel sem fogta, aztán sírva fakadt a folyosón.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGÖLTÉK AZ IDŐS NŐT, TAGADJÁK

Ártatlannak vallják magukat és egymásra mutogatnak annak a 85 éves szalonnai asszonynak a feltételezett gyilkosai, akiket ma tartóztatott le a bíróság. A négy férfit azzal gyanúsítják, hogy a pénzéért agyonverték a faluban köztiszteletben álló idős nőt. Az áldozat megbízott a gyilkosaiban, mert éveken át etette őket és munkát is adott nekik.

Nézd meg a teljes riportot!

ENYHÍTETTÉK AZ APAGYILKOS BÜNTETÉSÉT

Hét évvel enyhítették a büntetését annak a férfinak, aki két évvel ezelőtt megölte, majd a kertben elásta az édesapját Ecsegen. A gyilkos korábban 18 év fegyházat kapott, a jogerős döntés szerint azonban tettéért 11 évet kell csak börtönben töltenie. Az ítélőtábla többek között azzal magyarázta a döntését, hogy az alkoholista apa folyamatosan terrorizálta a fiát. A férfi jó magaviselettel öt év múlva szabadulhat.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?