INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a Tv2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ROSSZUL LETT A VÍZBEN, MEGHALT

Meghalt egy 60 év körüli férfi a gyenesdiási strandon. Próbálták a vízimentők, a strand ügyeletesei és a mentősök is újraéleszteni, de már nem lehetett rajta segíteni. A férfi a családjával együtt nyaralt, a vízben lett rosszul. A többi fürdőző vette észre, hogy már a vízen lebeg.

Nézd meg a teljes riportot!

MÉG KÜZDENEK A 13 ÉVES FIÚ ÉLETÉÉRT

Egy magyar autós figyelmetlensége tragédiához vezetett Zsédenynél. Szabálytalanul kivágott egy éppen előzésben levő kisbusz elé, ami az árokba hajtott és felborult. A felborult autóban egy német család ült, a 13 éves fiukat újra kellett éleszteni. A TV2 stábjának nyilatkozott az a szemtanú, aki a balesetet a visszapillantó tükréből látta.

Nézd meg a teljes riportot!

LEMÉSZÁROLTÁK A MARHÁIT

Szarvasmarhákat mészároltak le Lengyeltótiban, Somogy megyében. Az állatok gazdája a kertben dolgozott, amikor meglátta, hogy a hat szarvasmarhából csak négy van együtt a területen. Közelebb ment, hogy megnézze, hol lehet a többi, de már csak feldarabolva találta meg a marhákat. Figyelem, felkavaró riport következik!

Nézd meg a teljes riportot!

SZAMÁR ÉS KECSKE UTAZOTT A VONATON

Szamár és kecske utazott egy személyvonaton. A nem mindennapi esetet videóra vették. A MÁV szóvivője elmondta, hogy augusztus 20-án megpróbáltak felszállni a vonatra a gazdák az állatokkal, de a jegyvizsgáló megtiltotta. Arról azonban nem tudnak, hogy mikor szöktek fel és vonatoztak az állatokkal, amiről felvétel is készült.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?