INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

FŰNYÍRÁS KÖZBEN GÁZOLTÁK HALÁLRA

Halálra gázoltak egy 68 éves férfit, aki éppen füvet nyírt a háza előtt. A gázoló részegen, drog hatása alatt vezetett és a szemtanúk szerint a telefonját is nyomkodta a baleset előtt. Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi nem volt hajlandó beülni a rendőrautóba. Több rendőrnek kellett letepernie, hogy intézkedni tudjanak.

Nézd meg a teljes riportot!

RABSZOLGAKÉNT TARTOTTA ISMERŐSÉT

Családtagjaként szerette és sosem bántotta. Ezt állította a bíróságon az a férfi, aki évekig tartotta fogva rabszolgaként ismerősét Ózdon. Egyszer úgy fejbe rúgta acélbetétes bakanccsal, hogy annak kitört a foga, de lapáttal és ásóval is brutálisan bántalmazta őt. A megvádolt férfi vallomásában azt mondta, bosszúból jelentették fel.

Nézd meg a teljes riportot!

ÉVSZÁZADOS MELEGREKORD DŐLT MEG

Ma is melegrekordok dőltek meg az ország több pontján. Adonyban 28 fok volt, több helyen 27. Legutóbb 1935-ben volt majdnem ilyen meleg. A hőség azonban már most nagy károkat okoz a gazdálkodóknak. A szárazság miatt ugyanis pocokinvázió alakult ki, de a levéltetvek és poloskák is elszaporodtak. Lehűlés csak a jövő héten várható, addig további melegrekordok lehetnek.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?