INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

„Három család életét tette tönkre”

„Három család életét tette tönkre” – ezt mondták annak a fiatalnak a szülőfalujában, akit egy gyógyszerész a barátnőjével együtt ölt meg Szegeden. Istvánt mindenki szerette, a község most egy emberként gyászolja. Most az is kiderült, hogy a kettős gyilkosság után rettegtek a gyilkos férfi szomszédjai. Attól féltek, hogy hazamegy a 28 éves gyógyszerész, aki a vérfürdőt rendezte, és újabb ámokfutásba kezd.

Nézd meg a teljes riportot!

Videó: a földön is rúgták a férfi fejét

A falhoz szorítva ütötte, ellökte és még a földön fekvő férfi fejét is rugdosta két fiatal a győri plázában, a támadást a biztonsági kamera is felvette. A 15 éves és a 20 éves fiú váratlanul támadt a 32 éves férfira, aki hiába próbált segítséget hívni, nem tudott elmenekülni. A két fiatal ellen most emeltek vádat, akár három év börtönbüntetést is kaphatnak.

Nézd meg a teljes riportot!

A mosdó is aranyból volt a bűnözőknél

Luxusházban lakott és fényűző életet élt az a szolnoki pár, aki éveken keresztül prostitúcióra kényszerített nőket. Otthonukban még a mosdó is aranyból volt. Külföldön dolgoztatták őket, a férfi az egyik nőt meg is erőszakolta. A pénzt, amit a prostitúcióval kerestek, rendszeresen visszaküldték Magyarországra. Így a pár öt év alatt összesen 21 millió forintot szerzett. A vagyonukat most lefoglalták, a férfi pedig akár 12 évre is börtönbe kerülhet.

Nézd meg a teljes riportot!

Hőségriadó van csütörtök éjfélig

Kiadták az újabb riasztást, kedd éjféltől harmadfokú hőségriadó van Magyarországon egészen csütörtök éjfélig. Budapesten már locsolóautókkal járják az utakat, sőt ivókutakat is kihelyeztek. A forróságot kedden is sokan a strandokon próbálták átvészelni, a városban pedig vízzel vagy fagyival hűsítették magukat az emberek. Van, aki viszont dolgozik a nagy melegben is, a pékek és a pizzasütők például a 400 fokos kemence mellett. Ők óránként tíz percet pihennek.

Nézd meg a teljes riportot!

ÉLETFOGYTIGLANT KAPTAK A GYILKOSOK

Életfogytiglanra ítélték azokat a gyilkosokat, akik brutálisan összevertek egy 94 éves asszonyt Pocsajon. A nőre hárman támadtak rá, köztük egy 17 éves fiú is. Az ő ötlete volt, hogy szerezzék meg a nyugdíjas aranygyűrűit. Bementek a házba, majd – amikor felkelt – megverték. Az idős asszony három hét múlva a kórházban meghalt.

TÉVEDÉSBŐL MÉRGEZTE MEG LÁNYAIT

Megrázó történet következik. Három kislány meghalt azután, hogy édesanyjuk – tévedésből – egy féregtelenítő szerrel kente be a hajukat. A gyerekek tetvesek voltak, az anya pedig a juhok féregtelenítésére használt vegyszerrel akarta eltávolítani a parazitákat a hajukból, ez a szer azonban az emberre különösen veszélyes. Gyerekeknél percek alatt szív- és légzésleállást okoz.

GYEREKEIK ELŐTT ÖLTE MEG ÉLETTÁRSÁT

Késsel összeszurkálta, majd elvágta élettársa torkát egy férfi Nagyaron, Szabolcsban. Féltékenységből kezdett ámokfutásba, megvágta iskolás kislánya és apósa arcát is, akik csak a nőt akarták védeni. A 34 éves férfi öt évvel ezelőtt már megtámadta a feleségét, akkor is késsel akart végezni vele. A gyilkos férfi édesanyja csak a Tényeknek nyilatkozott, azt mondja, nagyon sajnálja a történteket, de fiáért is aggódik, aki a tragédia után hasba szúrta magát.

Nézd meg a teljes riportot!

NEVELT LÁNYÁT KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

14 éves nevelt lányát kényszerítette szexre egy férfi Erdőkertesen. A vád szerint eleinte csak szájon csókolta a lányt, de később simogatni kezdte, majd rávette a tinit a szexre. Olyankor is közösült vele, mikor terhes élettársa épp fürödni volt, ha pedig a lány nem akarta, akkor megbüntette. Kiderült, hogy a férfi előző párja lányával is rendszeresen szexelt. A férfi most mindent tagad, szerinte az egész történet csak kitaláció.

Nézd meg a teljes riportot!

GYOMLÁLÁS KÖZBEN ZUHANT AZ AKNÁBA

Gyomlálás közben zuhant bele egy régi, használaton kívüli szennyvízaknába egy 86 éves pécsi asszony, métereket zuhant. A hivatásos és önkéntes tűzoltóknak speciális felszerelésekkel és kézi erővel kellett kimenteniük a bajba jutott idős nőt, akinek eltört a válla. Kórházba kellett vinni, azóta is sokkos állapotban van és arra sem emlékszik, hogy pontosan hogy történt a baleset.

Nézd meg a teljes riportot!

ÓRIÁSKIVETÍTŐN KÉRTE MEG PÁRJA KEZÉT

Különleges módon egy kivetítő segítségével kérte meg barátnője kezét egy férfi vasárnap Miskolc egyik népszerű terén. A kivetítőn egy két és fél perces kisfilmet játszottak le, aminek a végén kiírták a nagy kérdést is. A leendő menyasszony persze egyből igent mondott. Párjával január óta vannak együtt, azt mondja, nagyon meglepődött, épp a névnapján kérték meg a kezét.

Nézd meg a teljes riportot!

FELGYÚJTOTTA TÁRSÁT A RENDŐRGYILKOS

Tízezer forint miatt gyújtott fel egy hajléktalant a hírhedt Soós-féle rendőrgyilkosság egyetlen életben maradt tagja. N. István két társával negyven évvel ezelőtt meggyilkolt egy rendőrt, hogy megszerezzék a fegyverét. Miután a férfi szabadult, újra ölt, majd a szabadulása után született gyermekeit molesztálta. A gyilkossági ügyben most emelt vádat az ügyészség.

Nézd meg a teljes riportot!

PINCÉKET ÁRASZTOTT EL A HATALMAS ESŐ

Hatalmas villámáradás alakult ki Nyíregyházán szerda délután. Rövid idő alatt annyi eső esett, hogy pillanatok alatt megteltek a csatornák, és a csatornafedeleket is felnyomta az összegyűlt esővíz. Több ház pincéje méteres víz alá került, sokaknak mindene odalett, a tűzoltók órákon át szivattyúztak.

Nézd meg a teljes riportot!

TŰZOLTÓK IS SEGÍTENEK A KIS MILÁNNAK

Négy és fél éves, de sem ülni, sem beszélni nem tud a kis Milán, aki mérhetetlen fájdalommal éli az életét. A kisfiúnál egy génhibát diagnosztizáltak az orvosok, de emellett emésztési problémája és epilepsziája is van. Milán több ezer fájdalmas kezelésen és több műtéten is átesett már. A tűzoltók most egy emberként segítenek a kisfiúnak.

Nézd meg a teljes riportot!

11 ÉVES KISLÁNYUK MARADT ÁRVÁN

Egy 11 éves kislány maradt árván a celldömölki brutális baleset után. Gábor és párja, Melinda frontálisan ütköztek egy busszal, azonnal meghaltak. Úgy tudjuk, egy kamion meg akarta előzni a buszt, észrevette a szemből közeledő autót, ezért visszahúzódott a sávjába. Gábor ettől ijedhetett meg, elránthatta a kormányt és a busznak ütközött. A fiatal párt egész Nemesszalók gyászolja.

Nézd meg a teljes riportot!

GYILKOSSÁG LETT AZ AUTÓS ÜLDÖZÉSBŐL

Száguldoztak autóval a faluban, ezen dühödött fel két dusnoki férfi, ezért üldözni kezdték a társaságot, végül gyilkosság lett a vége. A 44 éves családapa és társa azonnal a román autósok után indult, összevesztek, majd elmenekültek, egy földúton azonban utolérték a vendégmunkásokat, az apa ekkor szúrta halálra késsel az egyik férfit. A mentőket végül a gyilkos férfi és a fia értesítette, előállították őket.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?