Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.06.22.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

„Három család életét tette tönkre”

„Három család életét tette tönkre” – ezt mondták annak a fiatalnak a szülőfalujában, akit egy gyógyszerész a barátnőjével együtt ölt meg Szegeden. Istvánt mindenki szerette, a község most egy emberként gyászolja. Most az is kiderült, hogy a kettős gyilkosság után rettegtek a gyilkos férfi szomszédjai. Attól féltek, hogy hazamegy a 28 éves gyógyszerész, aki a vérfürdőt rendezte, és újabb ámokfutásba kezd.

Videó: a földön is rúgták a férfi fejét

A falhoz szorítva ütötte, ellökte és még a földön fekvő férfi fejét is rugdosta két fiatal a győri plázában, a támadást a biztonsági kamera is felvette. A 15 éves és a 20 éves fiú váratlanul támadt a 32 éves férfira, aki hiába próbált segítséget hívni, nem tudott elmenekülni. A két fiatal ellen most emeltek vádat, akár három év börtönbüntetést is kaphatnak.

A mosdó is aranyból volt a bűnözőknél

Luxusházban lakott és fényűző életet élt az a szolnoki pár, aki éveken keresztül prostitúcióra kényszerített nőket. Otthonukban még a mosdó is aranyból volt. Külföldön dolgoztatták őket, a férfi az egyik nőt meg is erőszakolta. A pénzt, amit a prostitúcióval kerestek, rendszeresen visszaküldték Magyarországra. Így a pár öt év alatt összesen 21 millió forintot szerzett. A vagyonukat most lefoglalták, a férfi pedig akár 12 évre is börtönbe kerülhet.

Hőségriadó van csütörtök éjfélig

Kiadták az újabb riasztást, kedd éjféltől harmadfokú hőségriadó van Magyarországon egészen csütörtök éjfélig. Budapesten már locsolóautókkal járják az utakat, sőt ivókutakat is kihelyeztek. A forróságot kedden is sokan a strandokon próbálták átvészelni, a városban pedig vízzel vagy fagyival hűsítették magukat az emberek. Van, aki viszont dolgozik a nagy melegben is, a pékek és a pizzasütők például a 400 fokos kemence mellett. Ők óránként tíz percet pihennek.

Életfogytiglanra ítélték azokat a gyilkosokat, akik brutálisan összevertek egy 94 éves asszonyt Pocsajon. A nőre hárman támadtak rá, köztük egy 17 éves fiú is. Az ő ötlete volt, hogy szerezzék meg a nyugdíjas aranygyűrűit. Bementek a házba, majd – amikor felkelt – megverték. Az idős asszony három hét múlva a kórházban meghalt.

Megrázó történet következik. Három kislány meghalt azután, hogy édesanyjuk – tévedésből – egy féregtelenítő szerrel kente be a hajukat. A gyerekek tetvesek voltak, az anya pedig a juhok féregtelenítésére használt vegyszerrel akarta eltávolítani a parazitákat a hajukból, ez a szer azonban az emberre különösen veszélyes. Gyerekeknél percek alatt szív- és légzésleállást okoz.

GYEREKEIK ELŐTT ÖLTE MEG ÉLETTÁRSÁT

Késsel összeszurkálta, majd elvágta élettársa torkát egy férfi Nagyaron, Szabolcsban. Féltékenységből kezdett ámokfutásba, megvágta iskolás kislánya és apósa arcát is, akik csak a nőt akarták védeni. A 34 éves férfi öt évvel ezelőtt már megtámadta a feleségét, akkor is késsel akart végezni vele. A gyilkos férfi édesanyja csak a Tényeknek nyilatkozott, azt mondja, nagyon sajnálja a történteket, de fiáért is aggódik, aki a tragédia után hasba szúrta magát.

NEVELT LÁNYÁT KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

14 éves nevelt lányát kényszerítette szexre egy férfi Erdőkertesen. A vád szerint eleinte csak szájon csókolta a lányt, de később simogatni kezdte, majd rávette a tinit a szexre. Olyankor is közösült vele, mikor terhes élettársa épp fürödni volt, ha pedig a lány nem akarta, akkor megbüntette. Kiderült, hogy a férfi előző párja lányával is rendszeresen szexelt. A férfi most mindent tagad, szerinte az egész történet csak kitaláció.

GYOMLÁLÁS KÖZBEN ZUHANT AZ AKNÁBA

Gyomlálás közben zuhant bele egy régi, használaton kívüli szennyvízaknába egy 86 éves pécsi asszony, métereket zuhant. A hivatásos és önkéntes tűzoltóknak speciális felszerelésekkel és kézi erővel kellett kimenteniük a bajba jutott idős nőt, akinek eltört a válla. Kórházba kellett vinni, azóta is sokkos állapotban van és arra sem emlékszik, hogy pontosan hogy történt a baleset.

ÓRIÁSKIVETÍTŐN KÉRTE MEG PÁRJA KEZÉT

Különleges módon egy kivetítő segítségével kérte meg barátnője kezét egy férfi vasárnap Miskolc egyik népszerű terén. A kivetítőn egy két és fél perces kisfilmet játszottak le, aminek a végén kiírták a nagy kérdést is. A leendő menyasszony persze egyből igent mondott. Párjával január óta vannak együtt, azt mondja, nagyon meglepődött, épp a névnapján kérték meg a kezét.

FELGYÚJTOTTA TÁRSÁT A RENDŐRGYILKOS

Tízezer forint miatt gyújtott fel egy hajléktalant a hírhedt Soós-féle rendőrgyilkosság egyetlen életben maradt tagja. N. István két társával negyven évvel ezelőtt meggyilkolt egy rendőrt, hogy megszerezzék a fegyverét. Miután a férfi szabadult, újra ölt, majd a szabadulása után született gyermekeit molesztálta. A gyilkossági ügyben most emelt vádat az ügyészség.

PINCÉKET ÁRASZTOTT EL A HATALMAS ESŐ

Hatalmas villámáradás alakult ki Nyíregyházán szerda délután. Rövid idő alatt annyi eső esett, hogy pillanatok alatt megteltek a csatornák, és a csatornafedeleket is felnyomta az összegyűlt esővíz. Több ház pincéje méteres víz alá került, sokaknak mindene odalett, a tűzoltók órákon át szivattyúztak.

TŰZOLTÓK IS SEGÍTENEK A KIS MILÁNNAK

Négy és fél éves, de sem ülni, sem beszélni nem tud a kis Milán, aki mérhetetlen fájdalommal éli az életét. A kisfiúnál egy génhibát diagnosztizáltak az orvosok, de emellett emésztési problémája és epilepsziája is van. Milán több ezer fájdalmas kezelésen és több műtéten is átesett már. A tűzoltók most egy emberként segítenek a kisfiúnak.

11 ÉVES KISLÁNYUK MARADT ÁRVÁN

Egy 11 éves kislány maradt árván a celldömölki brutális baleset után. Gábor és párja, Melinda frontálisan ütköztek egy busszal, azonnal meghaltak. Úgy tudjuk, egy kamion meg akarta előzni a buszt, észrevette a szemből közeledő autót, ezért visszahúzódott a sávjába. Gábor ettől ijedhetett meg, elránthatta a kormányt és a busznak ütközött. A fiatal párt egész Nemesszalók gyászolja.

GYILKOSSÁG LETT AZ AUTÓS ÜLDÖZÉSBŐL

Száguldoztak autóval a faluban, ezen dühödött fel két dusnoki férfi, ezért üldözni kezdték a társaságot, végül gyilkosság lett a vége. A 44 éves családapa és társa azonnal a román autósok után indult, összevesztek, majd elmenekültek, egy földúton azonban utolérték a vendégmunkásokat, az apa ekkor szúrta halálra késsel az egyik férfit. A mentőket végül a gyilkos férfi és a fia értesítette, előállították őket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Európai Uniós ország őrült fenyegetése: legyen Magyarországon is általános hadkötelezettség

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

life.hu

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

vg.hu

Brit királyi család: nagy bejelentést tehetnek Katalin hercegnével kapcsolatban

metropol.hu

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

mandiner.hu

Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Liu Shaolin Sándor megforgatta a magyarok szívében a kést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Hová lett a pénz? Csődben a város, Budapest baloldali vezetése a duplájára nőtt iparűzési adót is eltüntette

INSIDER

Jonathan 94 tagú német-afrikai családja után évente 1,5 millió eurót markol fel a német államtól

INSIDER

Hatalmas nyomás alatt a lengyel kormány: az év legnagyobb tüntetésére készülnek a gazdák

INSIDER

Emmanuel Macron összevissza beszél, háborúba sodorná Európát

INSIDER

Mindenki erre várt már: hatalmas fordulat áll be időjárásunkban

INSIDER

"Mi lesz így a kislányával?" - 4 éves gyermeket hagyott maga után Szabina

INSIDER

"Gyomoridegem van, amikor arra kell mennünk" – Rettegnek a helyiek a 41-es főúttól

INSIDER

„Békéscsaba mentőállomás. Kórház?!” - 20 év telt el az ikonikus telefonbeszélgetés óta, így van most a néni