INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

FELROBBANT A KAZÁN, RÁÉGETT A RUHÁJA

Égő ruhában, a fájdalomtól ordítva rohant ki az utcára az a férfi, akinek a házában felrobbant a gázkazán Sirokon. A súlyosan megégett, egyedül élő férfin a szomszédasszony úgy próbált segíteni, hogy ráöntött három vödör vizet. A férfit mentőhelikopter vitte kórházba, testének 40 százaléka megégett.

Nézd meg a teljes riportot!

MENTŐVEL ÜTKÖZTEK, MEGHALT AZ ANYA

Meghalt egy 31 éves édesanya, amikor az autó, amiben ült, egy szirénázó mentővel ütközött Nyíregyházán vasárnap este. A kocsinak zöldet mutatott a lámpa, de úgy hajtott át a kereszteződésen, hogy nem figyelt a rohammentőre, aminek a sofőrje pedig lassítás nélkül hajtott az autó elé. Mindketten hibázhattak. Az áldozat nem volt bekötve, kirepült az autóból és szörnyethalt.

Nézd meg a teljes riportot!

REGGEL KÖD, DÉLUTÁN NYÁRIAS MELEG

A köd miatt ütközhetett össze két autó ma reggel Szombathely közelében. A kocsik szinte a felismerhetetlenségig összetörtek. Nem ez volt az egyetlen ilyen baleset. Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztást is adott ki a köd miatt, ami persze délutánra szertefoszlott. A ködös, hűvös időt a héten a vénasszonyok nyara váltja.

Nézd meg a teljes riportot!

ÁLLATOKAT MENT, PEDIG Ő IS BAJBAN VAN

Rendkívül nehéz élete van, nyitott gerinccel született, édesanyja ellökte magától, kerekesszékben él, a lábát is hamarosan le kell vágni, mégis állatokon segít egy fiatal nő, hogy jobb életet biztosítson nekik. Ivett talán még a saját sorsánál is fontosabbnak tartja, hogy segíthessen kis kedvencein. Most viszont neki indult gyűjtés, hogy enyhíthessenek a szenvedésein.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?