Létrehozva: 2021.05.06.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

MEGKÉSELTE AZ APÁT ÉS A LÁNYÁT IS

„Segíts, mert megöl!” – ezt kiabálta rettegve az a nő, akire volt élettársa támadt rá Rábacsanakon. Több helyen is megszúrta egy késsel, sőt az asszony édesapját is megvágta, mert ő pedig segíteni akart a lányán. Az apa majdnem elvérzett, de végül sikerült kijutnia a házból, segítséget kért a szomszédban élő házaspártól. A feleség könnyek között nyilatkozott a Tényeknek.

RENDŐRÖK IS KÓRHÁZBAN A TŰZ MIATT

A párnája alá tette az égő cigarettacsikket egy férfi, ezért gyulladhatott ki a lakása Budapesten, a 16. kerületben. A szomszédok a füstöt vették észre, de hiába dörömböltek az ajtón, a férfi nem ment ki a lángoló lakásból. Akkora volt a füst a lépcsőházban, hogy szinte semmit nem lehetett látni, de legalább a lakók ki tudtak menekülni az épületből. A férfit végül a tűzoltók vitték ki a lakásból, miközben hat rendőr is megsérült.

20 CENTIRŐL LŐTTE ARCON AZ ELADÓT

Elítélték azt a rablót, aki közvetlen közelről lőtte arcon az eladót az egyik szombathelyi dohányboltban. A férfi maszkban rontott be a trafikba, gázpisztolyát a nő fejéhez szegezte és úgy követelte tőle a bevételt. Az eladó hiába mondta neki, hogy megkapja a pénzt, csak ne bántsa, a rabló többször megütötte. Kiderült, hogy a férfit korábban más bűncselekmények miatt már élete végéig börtönre ítélték.

MEGÉGETT A FIA, ELÍTÉLTÉK AZ APÁT

A teste hatvan százaléka megégett annak a kisfiúnak, aki egy forró vizes fazékba esett Bodroghalmon. Az apja a mosáshoz forralt vizet, az edényt lerakta a földre, a gyerek ekkor botlott meg és beleesett. A férfi azonnal odarohant, kiemelte fiát a forró vízből, de addigra a gyerek már súlyosan megsérült. A férfi beismerte, hogy hibázott, most ítélték el.

KETTEN ÖLTÉK MEG A NYUGDÍJAS FÉRFIT

Ketten öltek meg egy nyugdíjas férfit Budapesten, a 16. kerületben, a saját otthonában. Holttestét az egyik ismerőse találta meg, ő szólt a rendőröknek. Az áldozat egyik rokona szerint a nyugdíjas gyakran zűrös alakokkal ivott a környéken. A rendőrök már elfogtak egy 46 éves nőt és egy 26 éves férfit, ők ölhették meg a férfit. Kihallgatásuk adásunk alatt is tart.

SZEXRE KÉNYSZERÍTETTE GYEREKEIT

Továbbra is tagadja a bűnösségét az a férfi, aki éveken keresztül zaklatta nem csak saját lányait, hanem nevelt fiát is Szákszenden. A férfi lánya és nevelt gyereke is vallomást tett a törvényszéken. A férfi őket többször orális szexre kényszerítette. A molesztálás akkor derült ki, amikor a lány az iskolájában csaknem 20 oldalon részletezte, hogy mit művelt vele az apja. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

KÉSSEL AKARTA MEGÖLNI FŐNÖKÉT

„Most megöllek!” Ezt kiabálta késsel a kezében egy encsencsi közmunkás és a főnöke felé rohant Szabolcs megyében. A vérengzést az őrjöngő munkatársai akadályozták meg, akik lefogták a késsel hadonászó férfit. Hiába vitték el a rendőrök, még a kihallgatásán is azt mondta, ha kiengedik, hazamegy és le fogja szúrni a főnökét. Egyelőre azonban nem megy haza, mert a bíróság letartóztatta.

TELE VOLT A HŰTŐ, FELHÍVTA A 112-T

Éhes volt, ezért felhívta a 112-t egy férfi, egy másnapos telefonáló pedig azért jelentkezett, mert előző este úgy berúgott, hogy nem tudta, milyen nap van. Rendszeresen érkeznek ilyen hívások a 112 -es segélyhívó számra, most újabb elképesztő hangfelvételeket tett közzé a rendőrség. Az is előfordult már, hogy pizzát rendeltek a rendőröktől, de volt, aki a villanyszámlát akarta befizetni.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

metropol.hu

Most jött: baleset történt, fontos szakaszon nem jár a 4-es és a 6-os villamos

mandiner.hu

Amerikai szenátor: Ukrajna elveszítette ezt a háborút

origo.hu

Tíz férfival csókolózott Anne Hathaway

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Győr belvárosában járt Orbán Viktor, folytatódott az országjárás

INSIDER

"Anya, nézd, mit tudok!" – Újabb mérföldkövön van túl SMA Tomika

INSIDER

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

INSIDER

„Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl” – Agydaganattal operálták Marcit, most iskolába mehet a hős kisfiú

INSIDER

Jó hír a véradóknak: már applikáció is segíti az életmentést!