INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

HALÁLRA SZÚRTA APJÁT, MERT RÁTÁMADT

Önvédelemből szúrta halálra apját egy férfi Pakson, mert az rátámadt a 27 éves fiára egy hatalmas baltával. A szomszédok csak hatalmas sikoltozást hallottak szerda este, abból gondolták, hogy nagy a baj. Szerintük a család mindig zárkózott volt, a baltával támadó apát pedig alig látták. A fiú többször is megszúrta a férfit, a gyilkosság után pedig mindent beismert.

Nézd meg a teljes riportot!

ELLOPOTT AUTÓJA MIATT VERTE HALÁLRA

Egy férfi részegen ellopta és összetörte ismerőse autóját, végül emiatt kellett meghalnia Tatabányán. Amikor a kocsitolvaj visszament a tulajdonoshoz, összevesztek és verekedni kezdtek, majd a tulajdonos egy fejsze nyelével agyonverte a másik férfit. A gyilkos rokona azt mondja, hogy nem ő ölte meg a férfit, hanem az olyan szerencsétlenül esett az egyik ütéstől, hogy abba halt bele.

Nézd meg a teljes riportot!

A LÁNYA AZT KÉRTE: APA, NE HALJ MEG!

Drámai vallomást tett a bíróságon az öt éve brutálisan meggyilkolt nyíregyházi nő férje. A házaspárra a nő egykori szeretője, egy román főorvos támadt rá, mindkettőjüket fejbe lőtte. Ám a férfi túlélte a lövést, a sokkoló részletekről most a bíróságon beszélt. Azt mondja, kislánya a gyilkosság után odahajolt hozzá és azt kérte: apa, ne halj meg.

Nézd meg a teljes riportot!

TÁBLAGÉP MIATT VERTE NEJÉT A KATONA

Megütötte, az udvaron a földre rántotta, majd ott több méteren keresztül húzta a feleségét egy szerződéses katona Debrecenben. A férfi azért lett ideges, mert használni akarta a táblagépet és azt a nőtől követelte, aki hiába mondta, hogy nem ő tette el. Segített volna megkeresni, de a dühös férj ekkor sem nyugodott le. Megverte a nőt, a konyhájukban szinte mindent összetört, ezután pedig mosogatószerrel, olajjal és kávé krémporral, sőt még kólával is leöntötte a nőt.

Nézd meg a teljes riportot!

HALÁLRA SZÚRTA AZ UNOKÁJÁT

Leszúrta unokáját egy férfi Hajdúsámsonban. Az unoka gyakran volt részeg és drogozott is, olyankor pedig rendszeresek voltak a családi veszekedések. Hétfő este is részeg volt a fiú, mert rátámadt a nagyapjára. Dulakodás közben került elő a kés, amivel a nagyapa megszúrta az unokáját. A fiú olyan súlyos sérülést szerzett, hogy a házban azonnal meghalt. A nagyapát a kihallgatás után elengedték valószínűleg azért, mert önvédelemből szúrhatott.

SZENNYVÍZAKNÁBA FOJTOTTA TESTVÉRÉT

Megrázó történet következik. Szennyvízaknába fojtotta kétéves öccsét egy 13 éves fiú Taktaharkányban. A kamasz féltékenységből ölte meg féltestvérét. Anyja és annak élettársa ugyanis elhanyagolták őt, volt, hogy enni sem kapott. A tragédia napján a gyerekek az udvaron játszottak. A 13 éves kamasz ekkor öccsét bedobta a szennyvízzel teli aknába. A gyerek holttestét órákkal később a rokonai találták meg.

ÉLETFOGYTIGLAN AZ ÓZDI CSALÁDIRTÓNAK

Részegen akarta kiirtani családját egy férfi Ózdon. Először az élettársát szurkálta meg, de neki sikerült elmenekülni. A nő két fiának viszont nem, nevelőapjuk még a házban végzett velük, a 16 és 18 éves kamaszfiúkat halálra késelte. A brutális férfi ezután magával is végezni akart, de nem sikerült neki. Tavaly életfogytig tartó fegyházat kapott, amiből leghamarabb 40 év múlva szabadulhat, de a férfi enyhébb büntetésért fellebbezett. Most született jogerős ítélet.

FIÁT MENTETTE A TÓBA FULLADT APA

Fuldokló fiát akarta megmenteni egy férfi, utána ugrott a Rétközi-tóba, de mindketten elmerültek. Apa és fia horgászni indultak, a fiú, amint bemászott a csónakba, a vízbe esett. Az apa a partról ugrott utána, de már egyikük sem jutott ki. A halőr látta meg, hogy baj van, a fiút kihúzta a tóból és a mentőknek sikerült újraéleszteni. Az apát viszont már nem tudták megmenteni, holttestét a búvárok találták meg.

Nézd meg a teljes riportot!

GEREBLYÉVEL VERTÉK FÉLHOLTRA A FIÚT

Gereblyével, lapáttal és bottal vertek félholtra távoli rokonai egy 16 éves fiút Sárkeresztúron. Bevérzett a koponyája, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta és még mindig válságos állapotban van. A helyiek szerint gyakori, hogy a gyerekek összevesznek és egymás ellen fordítják a rokonokat. A fiú családja bosszút esküdött, megfenyegették a támadókat, ezért rendőröket küldtek a településre. Négy verekedőt őrizetbe vettek.

Nézd meg a teljes riportot!

HÁZNAK CSAPÓDOTT, ELFUTOTT A SOFŐR

Családi ház kerítésének csapódott egy részeg sofőr éjjel a Pest megyei Kosdon. Miután összetört autóját már nem tudta beindítani, elmenekült, bár tántorgott és botladozott. Volt, aki utána is kiabált, de ő csak futott. Az egyik szomszéd videóra vette. Az utcában élők azt mondják, állandóan száguldoznak ott a sofőrök, több kerítést betörtek már, ezért sebességkorlátozó táblát szeretnének.

Nézd meg a teljes riportot!

 

PÉNZT KÉRTEK A BETEG KISLÁNYTÓL

Ötmillió forintot akart kicsalni az izomsorvadásos beteg kislány szüleitől egy férfi telefonon. Azt állította, hogy egy svájci cég vezetője és egy nagyobb összeggel szeretné támogatni Lilike gyógyulását. Mindezt bitcoinnal tenné, amelynek átváltásához 5 millió forintot a családnak kellene befizetni. Ezután néhány héttel pedig a család megkapná a közel 50 milliós adományt. A szülők feljelentették a csalót.

Nézd meg a teljes riportot!

BÜNTETÉS HELYETT GYŰRŰT KAPOTT

Nagyon megijedt, remegett az a nő, akit húsvétkor megállítottak a rendőrök. Nem találta az egészségügyi dobozát az autóban, ezért azt hitte, megbüntetik. Ám végül jegygyűrűt kapott. Az ellenőrzést ugyanis a rendőr párja szervezte meg, hogy így kérje meg a kezét. De egy tűzoltó is nagyon meglepte a barátnőjét az emlékezetes lánykéréssel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A menyasszony örömében elsírta magát.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?