Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.04.12.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

KIRÁNDULÓ NŐT AKART MEGERŐSZAKOLNI

Megtámadott, majd meg akart erőszakolni egy kiránduló nőt egy 19 éves férfi a Normafánál. A nő egyedül túrázott, amikor a fiú megtámadta, hátulról fojtogatta. A nő dulakodott vele, megpróbált elmenekülni, de hiába. A férfi a földre lökte, lefogta és szexuális erőszakra kényszerítette. A támadóról kiderült, hogy hajléktalan. A rendőrség elfogta, a bíróság pedig már le is tartóztatta.

SOHA NEM FELEJTIK EL A ROBBANÁST

Soha nem fogják elfelejteni a robbanás hangját – ezt mondják a kunmadarasiak a tavalyi gázrobbanásról. Egy ház összedőlt, hatalmas volt a pusztítás. Egy 91 éves nő és három gyerek éltek ott. Egyik fia akarta felújítani a konyha falát, ezért a gáztűzhelyet leszerelte a gázcsőről, ám azt szabadon hagyta. Az idős nő két nappal később nyitotta ki a csapot, egy szikra miatt viszont az egész ház berobbant. A férfi ellen most emeltek vádat.

KILENC HÓNAPOS KISFIÚT RÁZOTT MEG AZ ÁRAM

Belenyúlt a rosszul megszerelt hosszabbítóba egy kilenc hónapos kisfiú, ezért rázta meg az áram Taktaharkányban. A kisbabát az anyja tette le a szőnyegre, a gyerek viszont elmászott és leverte a szekrényről az életveszélyes hosszabbítót, majd belenyúlt. Az anyja már csak a gyerek sikítására ugrott oda hozzá és elrántotta a kezét, így őt is megrázta az áram. A 24 éves anya ellen vádat emeltek, hétfőn pedig elítélték.

HIÁBA A FAGY, ROHAM VAN A GUMISOKNÁL

Megrohamozták az autósok a gumisokat, rengetegen mentek kereket cseréltetni, még akkor is, ha kétnaponta tíz fokokat esik a hőmérséklet. A szakemberek szerint idén ezért a négyévszakos gumi a sláger, viszont ez akár hatezer forinttal is drágább, mint egy hagyományos nyári gumi. Az autósok azt mondják, szerintük ez így egyszerűbb, mert nem kell egy évben kétszer gumiszervizbe menni.

 

Legalább egy tucat rendőrautó üldözött egy körözött bűnözőt Budapesten. A rendőrök igazoltatni akarták, de a férfi nem állt meg, autójával elmenekült. Három kilométeren keresztül üldözték a rendőrök, amikor egy padkának csapódott. Egy áruház közelében fogták el, hatalmas volt a pánik, a vásárlók az üzletbe menekültek. A 44 éves ámokfutót sikkasztás miatt körözték, nem volt jogosítványa és részeg is volt.

Szörnyethaltak ketten Biatorbágynál, miután autójukkal egy kamionnal ütköztek. A kocsiból szinte semmi nem maradt. Beszorult a kamion alá, a tűzoltók emelték ki a roncsot. Az autóban ülőknek esélyük sem volt, hogy túléljék a balesetet. Csopaknál egy előzés közben történt baleset, egy autós fának csapódott. Információink szerint a sofőrnek amputálni kell a lábát.

Négy nőt támadott meg és tépte le a nyakukból a láncot egy 22 éves férfi Budapesten. Az egyik esetet rögzítette egy térfigyelő kamera is. Egy házaspár nyilatkozott a Tényeknek, őket is az utcán támadta meg a rabló. A többszörösen büntetett férfit elfogták a rendőrök.

Részegen, az üvegajtót betörve jutott be az orosházi templomba egy férfi. Az oltár előtt gyertyákat gyújtott, imádkozott, sőt az összetört üvegcserepeket is összetakarította maga után. A sekrestyés talált rá a részeg férfire, azt mondta, mindenképpen imádkozni akart. Most emeltek vádat ellene.

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

Légpuskával tarkón lőttek egy két hónapos kölyökkutyát Tiszapüspökiben. A foxi gazdája a brutális kínzást végignézte, de az egész családot megrázta az eset, az anya azt mondja: még a 19 éves gyereke is sírt a kutyáért. Az állat szerencsére már jobban van, sérülései viszont nyomot hagytak. A légpisztolyt használó férfit a rendőrség elfogta, állatkínzással gyanúsítják.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szemben lévő sávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

ripost.hu

3 csillagjegy, akiket még áprilisban hatalmas szerencse ér

hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Oroszországban élhet az OBI tulajdonosa, aki 6 éve tűnt el rejtélyes körülmények között

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Megrázó képsorok: gázolt a villamos a József körúton, métereket repült az áldozat

INSIDER

Mintha rakéta csapódott volna be – semmi sem maradt az autóból a budapesti baleset után

INSIDER

Hétvégén sem élvezhetjük ki a tavaszt - erre jobb, ha felkészülsz

INSIDER

Szívbemarkoló: így teljesítik a hétévesen elhunyt Dominik utolsó kívánságát