INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

ROLLERKEREKET EVETT AZ ÉHEZŐ KUTYA

Gazdái nem adtak neki enni, ezért kínjában mindent megevett, amit csak az udvaron talált egy kutya Debrecenben. Annyira éhes volt, hogy felfalt műanyag dobozokat, egy hosszú fáslit és egy roller kerekét is. A csontsovány kutyát állatvédők hozták el kegyetlen gazdáitól és megműtötték, de annyit szenvedett, hogy néhány nappal később elpusztult.

Nézd meg a teljes riportot!

HARMINCSZOR SZÚRTA MEG A TANÁRNŐT

Horrorisztikus gyilkosság a Honvédkórház Covid osztályán: kitépte a lélegeztetőgép csövét a torkából, majd harmincszor fejen szúrta a kínai támadó azt az 54 éves tanárnőt, aki szerdán belehalt sérüléseibe. A család válaszokat vár a kórháztól, hogyan vesztették el szerettüket – erről az egyik rokon beszélt a Tényeknek. A kínai férfi egyik pillanatról a másikra öt embert támadott meg. Volt, akit fojtogatott, miközben ütötte a mellkasát. Megrázó történet következik.

Nézd meg a teljes riportot!

15 ÉVRE ÍTÉLTÉK A FOJTOGATÓT

Brutálisan megkínozta, egy dróthuzallal fojtogatta volt párját egy férfi Kapuváron. Az eszméletlen nőt édesapja találta meg. Kórházba vitték, de pár nap múlva meghalt. A férfi azt mondta: minden nap Marcsira gondol, nagyon megbánta, amit tett. A férfit elsőfokon 13 évre ítélték, azonban a másodfokú bíróság ezt enyhének találta.

Nézd meg a teljes riportot!

ELAKADT KAMION BONTOTTA LE A TETŐT

Közel két napig vesztegelt egy kamion Gyula közelében egy zsákutcában, mert elakadt a sárban. Az autómentő 800 eurót, vagyis 288 ezer forintot kért volna, hogy kiszabadítsa, ezt viszont nem akarta kifizetni a sofőr. Egy traktorosra bízta a feladatot. A húsz perces munka végül elhúzódott, közben megsérült a kamion, egy tanya teteje és az út is. A kamionos ellen szabálysértési eljárás indult.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

Nézd meg a teljes riportot!

ORVOS LETT A BUSZTRAGÉDIA TÚLÉLŐJE

Orvos lett a deutschlandsbergi brutális buszbaleset egyik túlélőjéből. Szinte napra pontosan 22 éve történt a baleset, a férfinak akkor megsérült az agya, az apja szerint csoda, hogy túlélte és felépült. Kőszegi diákok mentek síelni, de a busz fékje meghibásodott és 15 métert zuhantak. 18-an haltak meg, 27-en pedig súlyosan megsérültek. A túlélők azt mondják, soha nem felejtik el a borzalmakat.

Nézd meg a teljes riportot!

Húga miatt ölhetett a Telepy utcai gyilkossággal gyanúsított budapesti férfi. Úgy tudjuk, hogy azért ment át barátjával a családhoz, hogy a későbbi áldozat öccsét számonkérje a húga miatt. A vita viszont elfajult, ekkor a későbbi áldozat egy gumilövedékes fegyverrel homlokon lőtte a dühös férfit, aki ezután halálra késelte őt a lépcsőházukban. A környéken még most is rengeteg a rendőr, lincshangulat uralkodik az utcában.

ÁLMÁBAN AKARTÁK MEGÖLNI APÁT ÉS FIÁT

Álmában akart kivégezni egy családfőt annak fiával együtt egy tótkomlósi férfi Apátfalván. A helyiek szerint azért, mert a férfi korábban fejbe vágta egy baltával. A férfi tegnap este kivárta, mire mindenki elaludt, majd egy késsel visszament a házhoz, ahol az apát összeszurkálta, a fiát viszont nem tudta megsebesíteni. Végül a családfő sógora kelt fel a zajra. A férfi ekkor elmenekült, de a rendőrök elfogták.

ROSSZUL ELŐZÖTT, AZONNAL MEGHALT

Rosszul előzte meg a teherautót, ezért halt meg egy férfi egy brutális balesetben Kópháza közelében. A férfi azt hitte, sikerül megelőznie a teherautót, de már nem tudott visszatérni a sávjába, ekkor jött szemből a másik autó. Az ütközés után a vétlen autóban ülő nőt súlyos gerincsérüléssel vitték kórházba.

PANDÉMIÁNAK AKARTA NEVEZNI GYEREKÉT

Pandémia és Mári Csuj, Szöcske és Rukkola vagy Szivárvány. Ez csak néhány olyan név, amelyet szülők adtak volna a gyerekeiknek. Rengeteg keresztnevet akartak anyakönyveztetni tavaly. 609 kérvény érkezett a Nyelvtudományi Intézethez, de ezekből csak 46 női és 21 férfinevet fogadtak el. Köztük vannak például a női Altea és Nabila, valamint a férfi Oszama és Latif nevek.

„Ő VOLT NEKÜNK A MINDENÜNK”

Soha nem fogja elfelejteni az unokáját, akit úgy vártak. Ezt mondta a tragikus győri horrorbalesetben meghalt sofőr nagymamája sírva a Tényeknek. Négyen haltak meg a balesetben, egy 19 éves lány és egy kilenc hónapos gyerek is, aki az autóban ülő pár első közös gyereke volt. Frontálisan karamboloztak egy kamionnal, majd halálra égtek az autóban, két másik gyerek várta őket haza. A nagymama azt mondja, unokájuk volt a mindenük.

VENDÉGLÁTÓJA VERTE HALÁLRA A FIATALT

Brutálisan összeverte és halálra rugdosta barátját egy 46 éves férfi egy újbudai telephely udvarán. A 26 éves férfit csütörtök éjszaka hívta fel magához, de összevesztek valamin, ezért vendéglátója dühből halálra verte a fiatal férfit az udvaron. A gyilkos ezután elmenekült, a rendőrök viszont húsz perc alatt elkapták, kihallgatása még most is tart.

NÉGY GYEREKET NEVEL A GYILKOSSÁG ÓTA

Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon. A gyerekek sírva várják minden nap haza az édesanyjukat, fel sem fogják, hogy ő már nem él. Az áldozat édesanyja egyelőre csak a nagyobbik, hétéves unokájának tudta elmondani, hogy édesanyja soha nem jön haza többet. A nőt volt párja ölte meg, testét pedig elásta Felsőlajos közelében. A nagymama most erőn felül próbálja a gyerekeket nevelni a hatalmas sokk után.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?