INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

LESZAKADT A LÁBA AZ ÜTKÖZÉSKOR

Nagy sebességgel, jogosítvány nélkül okozott súlyos balesetet egy fiatal férfi Pomáz közelében, a karambolban négyen sérültek meg. Információk szerint az egyiküknek leszakadt a lába. A jogosítvány nélkül vezető, 23 éves fiú más nevére bérelt autót vezetett. Úgy tudni, 2019-ben egyszer már okozott egy halálos balesetet Csömör közelében. Akkor egy 41 éves nő autójával karambolozott, akit nem lehetett megmenteni, meghalt a kórházban.

Nézd meg a teljes riportot!

KUTYÁK MARCANGOLTÁK A KISFIÚT

Három kutya marcangolt szét egy kisfiút Újlétán, Hajdú-Biharban. A hároméves gyerek egyedül volt az udvaron, amikor a család kutyái rárontottak és csak a szomszédok tudták megakadályozni a nagyobb tragédiát. A kisfiút így is súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

AUTÓT LOPOTT 15. SZÜLETÉSNAPJÁRA

Egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül azt az autót, amit percekig üldöztek a rendőrök Budapesten szombat éjszaka. Igazoltatni akarták, de nem állt meg, menekülni kezdett. Végül egy árokba csapódott. A fiatal fiúnak aznap volt a születésnapja, ezért lopott magának egy autót. A baleset után barátaival megpróbáltak elfutni, de a rendőrök elfogták őket.

Nézd meg a teljes riportot!

LÁNGOLT A BUSZ, MENEKÜLTEK AZ UTASOK

Kigyulladt egy munkásokat szállító busz Ácson. A lángok miatt megégett két lakóház és egy parkoló kocsi is. A buszon három utas és a sofőr tartózkodott, de időben ki tudtak menekülni. Az egyik házból egy hatéves, ijedt kislányt hozott ki családja, ő az autójukban vészelte át a tüzet, a házaknak pedig teljesen tönkrementek a nyílászárói. Az első vizsgálatok szerint műszaki hiba okozta a tüzet.

Nézd meg a teljes riportot!

AKNÁBA DOBTA A MEGÖLT HÁZASPÁRT

Rettegnek a helyiek a Fejér megyei Kislángon. Vasárnap kora reggel brutális kegyetlenséggel halálra szúrt egy idős házaspárt egy 26 éves férfi, majd egy vízaknába dobta őket. Késsel ment betörni a házba, sonkát akart lopni. A gyilkost korábban egy család fogadta be, akik ételért dolgoztatták a férfit.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGFOJTOTTA ÉLETTÁRSÁT, ELÍTÉLTÉK

A lehető legszigorúbb büntetést kapta az a férfi, aki brutálisan összeverte, majd megfojtotta élettársát Zalaegerszegen. Azért lett rá dühös, mert a nő olyan részeg volt, hogy mozogni is alig tudott. Most másodfokon is azt állította, hogy nem ő ölt, és hogy szerette a nőt, a bíróság viszont bűnösnek mondta ki. De az is kiderült róla, hogy nem először gyilkolt, korábban az apját és annak élettársát is megölte.

10 MÉTER MÉLY SZAKADÉKBA ZUHANT A NŐ

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

BICIKLIVEL AKADT FENN A KERÍTÉSEN

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

GYEREKE ELŐTT LŐTTÉK MEG KUTYÁJUKAT

Légpuskával tarkón lőttek egy két hónapos kölyökkutyát Tiszapüspökiben. A foxi gazdája a brutális kínzást végignézte, de az egész családot megrázta az eset, az anya azt mondja: még a 19 éves gyereke is sírt a kutyáért. Az állat szerencsére már jobban van, sérülései viszont nyomot hagytak. A légpisztolyt használó férfit a rendőrség elfogta, állatkínzással gyanúsítják.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szembesávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

Nézd meg a teljes riportot!

ORVOS LETT A BUSZTRAGÉDIA TÚLÉLŐJE

Orvos lett a deutschlandsbergi brutális buszbaleset egyik túlélőjéből. Szinte napra pontosan 22 éve történt a baleset, a férfinak akkor megsérült az agya, az apja szerint csoda, hogy túlélte és felépült. Kőszegi diákok mentek síelni, de a busz fékje meghibásodott és 15 métert zuhantak. 18-an haltak meg, 27-en pedig súlyosan megsérültek. A túlélők azt mondják, soha nem felejtik el a borzalmakat.

Nézd meg a teljes riportot!

Húga miatt ölhetett a Telepy utcai gyilkossággal gyanúsított budapesti férfi. Úgy tudjuk, hogy azért ment át barátjával a családhoz, hogy a későbbi áldozat öccsét számonkérje a húga miatt. A vita viszont elfajult, ekkor a későbbi áldozat egy gumilövedékes fegyverrel homlokon lőtte a dühös férfit, aki ezután halálra késelte őt a lépcsőházukban. A környéken még most is rengeteg a rendőr, lincshangulat uralkodik az utcában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?