Létrehozva: 2021.03.08.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

LESZAKADT A LÁBA AZ ÜTKÖZÉSKOR

Nagy sebességgel, jogosítvány nélkül okozott súlyos balesetet egy fiatal férfi Pomáz közelében, a karambolban négyen sérültek meg. Információk szerint az egyiküknek leszakadt a lába. A jogosítvány nélkül vezető, 23 éves fiú más nevére bérelt autót vezetett. Úgy tudni, 2019-ben egyszer már okozott egy halálos balesetet Csömör közelében. Akkor egy 41 éves nő autójával karambolozott, akit nem lehetett megmenteni, meghalt a kórházban.

KUTYÁK MARCANGOLTÁK A KISFIÚT

Három kutya marcangolt szét egy kisfiút Újlétán, Hajdú-Biharban. A hároméves gyerek egyedül volt az udvaron, amikor a család kutyái rárontottak és csak a szomszédok tudták megakadályozni a nagyobb tragédiát. A kisfiút így is súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

AUTÓT LOPOTT 15. SZÜLETÉSNAPJÁRA

Egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül azt az autót, amit percekig üldöztek a rendőrök Budapesten szombat éjszaka. Igazoltatni akarták, de nem állt meg, menekülni kezdett. Végül egy árokba csapódott. A fiatal fiúnak aznap volt a születésnapja, ezért lopott magának egy autót. A baleset után barátaival megpróbáltak elfutni, de a rendőrök elfogták őket.

LÁNGOLT A BUSZ, MENEKÜLTEK AZ UTASOK

Kigyulladt egy munkásokat szállító busz Ácson. A lángok miatt megégett két lakóház és egy parkoló kocsi is. A buszon három utas és a sofőr tartózkodott, de időben ki tudtak menekülni. Az egyik házból egy hatéves, ijedt kislányt hozott ki családja, ő az autójukban vészelte át a tüzet, a házaknak pedig teljesen tönkrementek a nyílászárói. Az első vizsgálatok szerint műszaki hiba okozta a tüzet.

AKNÁBA DOBTA A MEGÖLT HÁZASPÁRT

Rettegnek a helyiek a Fejér megyei Kislángon. Vasárnap kora reggel brutális kegyetlenséggel halálra szúrt egy idős házaspárt egy 26 éves férfi, majd egy vízaknába dobta őket. Késsel ment betörni a házba, sonkát akart lopni. A gyilkost korábban egy család fogadta be, akik ételért dolgoztatták a férfit.

A lehető legszigorúbb büntetést kapta az a férfi, aki brutálisan összeverte, majd megfojtotta élettársát Zalaegerszegen. Azért lett rá dühös, mert a nő olyan részeg volt, hogy mozogni is alig tudott. Most másodfokon is azt állította, hogy nem ő ölt, és hogy szerette a nőt, a bíróság viszont bűnösnek mondta ki. De az is kiderült róla, hogy nem először gyilkolt, korábban az apját és annak élettársát is megölte.

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

Légpuskával tarkón lőttek egy két hónapos kölyökkutyát Tiszapüspökiben. A foxi gazdája a brutális kínzást végignézte, de az egész családot megrázta az eset, az anya azt mondja: még a 19 éves gyereke is sírt a kutyáért. Az állat szerencsére már jobban van, sérülései viszont nyomot hagytak. A légpisztolyt használó férfit a rendőrség elfogta, állatkínzással gyanúsítják.

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szembesávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

ORVOS LETT A BUSZTRAGÉDIA TÚLÉLŐJE

Orvos lett a deutschlandsbergi brutális buszbaleset egyik túlélőjéből. Szinte napra pontosan 22 éve történt a baleset, a férfinak akkor megsérült az agya, az apja szerint csoda, hogy túlélte és felépült. Kőszegi diákok mentek síelni, de a busz fékje meghibásodott és 15 métert zuhantak. 18-an haltak meg, 27-en pedig súlyosan megsérültek. A túlélők azt mondják, soha nem felejtik el a borzalmakat.

Húga miatt ölhetett a Telepy utcai gyilkossággal gyanúsított budapesti férfi. Úgy tudjuk, hogy azért ment át barátjával a családhoz, hogy a későbbi áldozat öccsét számonkérje a húga miatt. A vita viszont elfajult, ekkor a későbbi áldozat egy gumilövedékes fegyverrel homlokon lőtte a dühös férfit, aki ezután halálra késelte őt a lépcsőházukban. A környéken még most is rengeteg a rendőr, lincshangulat uralkodik az utcában.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

life.hu

Így vedd rá magad a mozgásra - Tanácsok lustáknak

vg.hu

Lecsaptak egy krími repülőtérre az ukránok

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

hirtv.hu

Egy év felfüggesztett börtönre ítélték Ihász Sándort

origo.hu

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Elnyílt a tulipánod? Mutatjuk, mit kell tenned a hagymával

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Gyereket keresnek a veszprémi rendőrök, senki sem tudja, hol lehet

INSIDER

Baleset történt Győrben: halálgömbből zuhant a mélybe a motoros

INSIDER

Újabb milliomosa van Magyarországnak: hatalmas összeget nyert egy szerencsés

INSIDER

Kiadták a veszélyjelzést: ez több vármegyét is érinteni fog!