INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KUKÁBA DOBTA A KUTYÁT, VISSZAFOGADNÁ

A Tények kamerája előtt sírta el magát az a férfi, aki néhány nappal ezelőtt brutálisan megverte, majd egy kukába dobta kutyáját Komlón. Azt mondta, a kölyökkutya az egyik macskájának átharapta a torkát, ezért lett mérges rá.

KETTÉSZAKÍTOTTA A BUSZT A FA

Fékezés nélkül egy útszéli fának csapódott egy utasokkal teli menetrend szerinti busz ma (péntek) reggel Lőrinciben. Akkora erejű volt az ütközés, hogy a fa kettészakította a busz elejét. Információnk szerint a sofőr rosszul lett, ezért nem fékezett az úton. A buszt vezető férfi beszorult a roncsba, súlyosan megsérült. Őt és hét utasát kórházba szállították.

FELHÁBORODTAK A PEDOFIL ÍTÉLETÉN

Elítélték azt a tápiósági férfit, aki a vád szerint több kislányt is zaklatott szexuálisan. Az idős kora és betegsége miatt viszont enyhébb ítéletet kapott. Az egyik zaklatott kislány édesanyja nyilatkozott a Tényeknek: azt mondta, felháborodva állnak az ítélet előtt és azt sem értik, a férfit miért engedték haza, a gyerekek közelébe.

DOHÁNYZOTT, EZÉRT HALT MEG AZ UNOKÁJA

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

KOCSIVAL CSÚSZKÁLT A SÍPÁLYÁN

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

NEM JUTNAK A GYÓGYSZEREIKHEZ

Hetek óta hiány van egy TB által támogatott pulzus- és vérnyomáscsökkentő gyógyszerből. A szívbetegek ugyan megvehetnek egy másik készítményt, az azonban 20-szor többe kerül, mint az államilag támogatott termék. A betegek hiába várnak, mégsem szállítják a gyógyszertárakba a mintegy 100 forintos gyógyszert.

 

325 EZRET FIZET A FÉKEZÉSE MIATT

Elítélte a bíróság azt a férfit, aki május végén büntetőfékezett, majd le akarta szorítani a másik autóst az M0-s autóúton. A sofőr ámokfutását rögzítette a másik autó fedélzeti kamerája. Az erőszakos sofőr egy hamis rendőrigazolványt is elővett. A bíróság most több százezer forintra büntette az agresszív sofőrt és egy évre bevonták a jogosítványát.

ZÁRLATOS JAKUZZI OKOZTA A TÜZET

Egy zárlatos jakuzzi miatt gyulladt ki egy garázs és a szomszédos ház is Vácon. Az épület tetejének egy része megégett és még egy ablak is kitört. Az óriási lángokat gyorsan sikerült megfékezni. A garázs tulajdonosai nem voltak otthon, a szomszédok hívták ki a tűzoltókat. A lángokat hatalmas robbanások kísérték.

ÁROKBA HAJTOTTAK A LOPOTT BUSSZAL

Árokba hajtottak egy lopott busszal Kulcsnál, a járatot totálkárosra törték. A busszal a sofőr leparkolt, az indítókulcsot benne hagyta, az ajtókat kívülről bezárta. A tolvaj először a településen egy villanyoszlopnak ment, majd az árokba borult vele. A tettest elfogták, egy 19 éves helyi férfi lopta el a buszt.

SZÁGULDÓ AUTÓK KÖZÖTT BICIKLIZETT

Életveszélyesen biciklizett egy férfi a 8-as számú főúton hétfőn délután. Az esetről videó is készült, amit egy autó utasa készített. Az út mellett nem volt leállósáv, a biciklis sehova nem tudott lehúzódni, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Egy szakember szerint már egy kisebb ütközés is életveszélyes lett volna.

relatedArticles]

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?