Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.01.26.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Édesanyám gyere, megöltek, meghalok – az utolsó erejével édesanyjának kiabált az a 19 éves fiú, akit halálra késeltek a Telepy utcában. A négygyerekes anya azt mondta a Tényeknek, ők nem akarnak vérbosszút, szeretnének nyugalomban gyászolni. Hozzátette, a mai napig képtelen felfogni, hogy ártatlanul megölték a fiát.

Egy éjszaka alatt két autót is elkötött egy berekböszörményi férfi. Az első autóval csak a szomszéd faluig jutott, mert ott árokba hajtott. Innen gyalog ment Komádiba, majd visszafelé újra meglovasított egy kocsit. Ezt észrevette a tulajdonos, de először azt hitte, hogy az élettársa vezeti a kocsit. Amikor néhány pillanat múlva meglátta őt a házban, már tudta, hogy az autót ellopták. A rendőrök ezután kapcsolták le az ámokfutót, akiről kiderült, hogy részeg, drogozott is, jogosítványa pedig soha nem volt.

Többször fejbe vert téglával egy 34 éves férfi egy nyugdíjast, miután bement a házába és pénzt követelt tőle. A nyugdíjas háttal ült az ajtónak, amikor a férfi bement és megütötte. Az idős férfi védekezni akart, ezért egy konyhakéssel megszúrta a rabló kezét. Nagy nehezen kimenekült a házból, a férfi ekkor szerezte meg az idős ember pénzét, mindössze 13 ezer forintot.

A Tények kamerája előtt kért bocsánatot az a gyógyszerész, aki szeméremsértően viselkedett az egyik vevőjével még tavaly nyáron. A patikus arra kérte a fiatal nőt, vegye le a felsőjét, hogy a melle alatti bőrfelületen allergiavizsgálatot tudjon végezni. A férfi szerint erre azért volt szükség, hogy az általa készített gyógyszert biztonsággal tudja ajánlani a nőnek. Az ügyészség szerint azonban a gyógyszerész ezzel megsértette a nő méltóságát.

Porig égett egy csepeli óvodában az udvaron álló tároló. Így a gyerekek játékai megsemmisültek. Az anyagi kár hatalmas, közel egy millió forintos. Ezért most gyűjtést indítottak, a szülők, az önkormányzat és több nagyobb cég is adományozott játékokat az óvodának. A tüzet egy hajléktalan férfi okozta, aki aludni ment be az óvoda udvarára.

Egy róka lett az egyik budapesti család legújabb tagja. Már hónapok óta bemászik a kertjükbe élelmet keresni, így az ottlakók minden este vacsorával is készülnek neki. A róka ehhez annyira hozzászokott, hogy már kézből veszi el a finomságokat.

  • Szerző: Ripost
  • Soha nem fogja elfelejteni az unokáját, akit úgy vártak. Ezt mondta a tragikus győri horrorbalesetben meghalt sofőr nagymamája sírva a Tényeknek. Négyen haltak meg a balesetben, egy 19 éves lány és egy kilenc hónapos gyerek is, aki az autóban ülő pár első közös gyereke volt. Frontálisan karamboloztak egy kamionnal, majd halálra égtek az autóban, két másik gyerek várta őket haza. A nagymama azt mondja, unokájuk volt a mindenük.

    Brutálisan összeverte és halálra rugdosta barátját egy 46 éves férfi egy újbudai telephely udvarán. A 26 éves férfit csütörtök éjszaka hívta fel magához, de összevesztek valamin, ezért vendéglátója dühből halálra verte a fiatal férfit az udvaron. A gyilkos ezután elmenekült, a rendőrök viszont húsz perc alatt elkapták, kihallgatása még most is tart.

    Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon. A gyerekek sírva várják minden nap haza az édesanyjukat, fel sem fogják, hogy ő már nem él. Az áldozat édesanyja egyelőre csak a nagyobbik, hétéves unokájának tudta elmondani, hogy édesanyja soha nem jön haza többet. A nőt volt párja ölte meg, testét pedig elásta Felsőlajos közelében. A nagymama most erőn felül próbálja a gyerekeket nevelni a hatalmas sokk után.

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Mégis, miért remeg Magyar Péter keze-lába, ha szónokol?

    origo.hu

    Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

    borsonline.hu

    Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

    metropol.hu

    Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

    hirtv.hu

    Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

    origo.hu

    Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

    travelo.hu

    Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

    origo.hu

    Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

    videa.hu

    Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

    ripost.hu

    Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

    ripost.hu

    Döbbenet: Netes koldusnak állt az RTL Klub sztárja

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    INSIDER

    Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

    INSIDER

    Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

    INSIDER

    Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

    INSIDER

    Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

    INSIDER

    Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól

    INSIDER

    Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

    INSIDER

    Hátborzongató: váratlan helyen jelent meg Vera rég elhunyt dédanyjának szelleme – fotó

    INSIDER

    „Sajnos a legrosszabbra is fel kell készülnünk” – Kétségbeesetten keresik a 46 éves marcali családapát