INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

ZSÍROLDÓ ÖMLÖTT A KÉTÉVES ARCÁBA

Zsíroldót öntött saját arcába egy kétéves kisfiú Rakacon, Borsodban. A gyereket édesanyja csak rövid időre hagyta magára, a kicsi ekkor találta meg a tisztítószert, majd magára öntötte a maró folyadékot. Végül a kisfiú nagyapja hívta ki a mentőket, akik azonnal kórházba vitték a gyereket. Most nevelőszülőknél van, a nagypapája könnyeivel küszködve nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, nagyon hiányzik az unokája.

 

AZ ÉLETÉÉRT KÖNYÖRGÖTT A BOLTI ELADÓ

„Nem ölhet meg, mert három gyerekem van és a lányom két hónap múlva szülni fog!” Így könyörgött az életéért az az eladó, akit három éve késeltek meg Nyíregyházán. A nőt az a férfi szurkálta össze, aki nem sokkal korábban Kisvárda mellett megölt egy prostituáltat. A brutális férfi tárgyalásán ma hallgatták meg az eladót. A nő részletesen elmondta, hogy történt a támadás és azt is, hogy egy arra járó férfinak köszönheti az életét. Figyelem, megrázó riport következik.

TAGADJA, HOGY MAGYARORSZÁGON IS ÖLT

A holland gyilkosságot beismerte, a magyart azonban tagadta Dér Csaba ma a bíróságon. A férfit több emberöléssel is vádolják. A csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba azt mondta a bíróságon, hogy érzelem nélkül, automatikusan lőtt Amsterdamban, amikor egy kávézóban kivégezte az egyik riválisát. Azt állítja viszont , hogy a magyar drogkereskedőt nem ő, hanem egy Elen nevű férfi ölte meg.

 

LÁTVÁNYOSSÁG LETT A RENGETEG BAGOLY

Többszáz bagoly lepte el Karcag és Makó belvárosában a fákat. Rengetegen mennek a városokba csak emiatt, sokan fotózzák és kíváncsian nézik a madarakat. A lakók szerint minden évben látni őket – ugyanebben az időszakban. A szakemberek azt mondják, a baglyok azért költöznek be a belvárosi környezetbe, mert biztonságban érzik magukat a többi ragadozóval szemben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?