INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

NEM HÚZTA FEL A REDŐNYT, MEGHALT

Gyilkos vagyok! Ezt mondta az a soproni nyugdíjas, akit azzal vádolnak, hogy hagyta meghalni feleségét, miután fellökte. Sírva nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, egy semmiségen vesztek össze, hogy felesége nem húzta fel a redőnyt. Ő ekkor hozzávágott egy poharat, fellökte, majd kiment az udvarra, az asszonyt pedig otthagyta a konyhakövön. Végül a lánya hívta ki a mentőt, de már hiába, a férfi több mint hét évre mehet börtönbe.

Nézd meg a teljes riportot!

„SAJNOS ROSSZUL SÜLT EL A DOLOG”

Még életben lehetett az a férfi, akit talicskán tolt haza két ismerőse Alsószentmártonban, később viszont már csak a holttestét találták meg. A falubeliek azt hitték, meggyilkolták a férfit, egy ipari kamera ugyanis rögzítette, ahogyan tolják a testét. Egyikük azonban most kamera elé állt és bizonyítékot is mutatott arra, hogy akkor még életben volt a barátjuk. A rendőrség most ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Nézd meg a teljes riportot!

TÖBB SZÁZ MÉTERT TOLATOTT A SZTRÁDÁN

Több száz métert tolatott egy autós az M1-es autópályán vasárnap délután Komárom közelében. A megdöbbentő esetet egy másik sofőr rögzítette. A felvétel készítője dudált is a szabálytalankodónak, hogy életveszélyes, amit csinál, folyamatosan haladtak mellette ugyanis az autók. Tavaly júniusban hasonló eset miatt már elítéltek egy sofőrt. Súlyos esetben akár börtönbe is kerülhet a vétkező.

Nézd meg a teljes riportot!

KIVÁGOTT NADRÁGBAN MUTOGATTA MAGÁT

Elfogták a rendőrök azt a szatírt, aki a szentendrei HÉV-en mutogatta magát az utasoknak. Egy édesanya, aki kislányával utazott a vonaton, le is fotózta a férfit. A szatírt több helyen is látták és több utas is készített róla felvételeket. Végül a HÉV-rendészek ismertek rá és tartóztatták fel, míg a rendőrök kiértek. A férfit viszont még nem gyanúsították meg, mert vizsgálják a beszámíthatóságát.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY KILOMÉTERT HÚZTA PÁRJÁT AZ ÚTON

Verte, rugdosta, majd egy kilométeren át a földön vonszolta szerelmét egy férfi Lajosmizsén. A nő belehalt a sérüléseibe. A gyilkosság estéjén a pár egy közeli kocsmában ivott, ahol a nő más férfiakkal is táncolt, amitől a férfi dühös lett. Először csak ordibált a nővel és lökdöste, majd hazafelé meg is támadta őt. Kegyetlenül végzett vele, akár élete végéig is börtönben maradhat.

VIDEÓN A BRUTÁLIS KOCSMAI VEREKEDÉS

Brutális kocsmai verekedést vett fel a kamera Környén. Először két férfi verekedett össze, az egyik azt mondta, hogy a másik kötekedett, még a pultosnőt is szidta. Ököllel ütötték egymást, sőt a megütött férfit a másik még a földön is fejbe akarta rúgni. Ekkor egy harmadik férfi is becsatlakozott, később pedig egy bors-spray is előkerült. Az ügyészség most azt kérte, hogy a verekedőket ítéljék pénzbüntetésre.

MEGÖLTÉK ÉS MEGFŐZTÉK A SZTÁRPÁVÁT

Megöltek és megfőztek egy pávát közmunkások Kiskörén. Erről a madár gazdája írt az egyik közösségi oldalon. Az állatot nagyon szerették a helyiek, Borisznak hívták. Most épp elkóborolt, akkor kapták el és ették meg. Az ott élők megdöbbentek, amikor megtudták, hogy mi történt, mert a páva egyfajta turista látványosságnak számított, sokan fényképezkedtek a madárral. A rendőrség már nyomoz az ügyben.

HASBA SZÚRTA OSZTÁLYTÁRSÁT A TINI

Hasba szúrta 14 éves osztálytársát egy fiú egy tatabányai általános iskolában. A tini egy korábbi sérelmét akarta így megtorolni. Szünetben odalépett haragosához és szúrt. Úgy tudjuk, előre eltervelte borzalmas tettét. Készült rá, otthonról vitt konyhakést. Még egy halállistát is készített. A rendőrök a tinit őrizetbe vették, az áldozatot a mentők kórházba vitték, megműtötték, stabil az állapota.

MEGKÖTÖZTE ÉS AGYONVERTE AZ IDŐS NŐT

Megkötözte és agyonverte barátjának idős édesanyját egy férfi Dabason. Azért támadt rá, hogy megszerezze tőle a megtakarított pénzét. A tárgyalásokon mindvégig tagadta, hogy ő követte volna el a szörnyű tettet. A bíróság azonban jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte, amiből harminc év múlva szabadulhat.

 

NEM MEGY BÖRTÖNBE A GYILKOS

Brutális kegyetlenséggel ölte meg nagynénjét egy férfi Pestszentimrén. Miután a nő ajtót nyitott, azonnal rátámadt. Gereblyével ütötte, megrugdosta, majd kalapáccsal halálra verte a nőt. A férfi nem volt beszámítható, amikor elkövette a gyilkosságot és súlyos személyiségzavarban szenved, ezért kényszergyógykezelésre ítélte a bíróság. Megrázó történet következik.

 

FELROBBANT A CSEPELI TORONYHÁZ

Hatalmas robbanás rázta meg a Csepel-szigetet, egyetlen másodperc alatt felrobbantottak egy toronyházat, mert a helyén épül meg a 2023-as atlétikai világbajnokságnak otthont adó stadion. Az 57 méter magas épület 44 évig állt a szigeten, de olyan rossz állapotban volt, hogy gazdaságtalan lett volna felújítani.

KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT

Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól.

Nézd meg a teljes riportot!

 

MUNKA KÖZBEN GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

És ezeket olvastad már?