INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SAJÁT BÁTYJA EJTETTE TEHERBE

Exkluzív interjút adott a Tényeknek az a nő, akinek 20 éves fia többször is megerőszakolta kiskorú lánytestvérét. Az első alkalmakkor az áldozat még 12 éves sem volt, később teherbe is esett. Az anya azt hitte, lányát ismeretlenek támadták és erőszakolták meg. Végül egy pszichológus jött rá, hogy a lány testvére volt az elkövető. Bár az édesanyjuk észrevette, hogy a gyerekei furcsán viselkednek egymással, nem tudta, hogy mi áll a háttérben.

GYÓGYSZERREL AKARTA MEGÖLNI GYEREKÉT

Antidepresszánsokkal próbálta megölni hároméves kisfiát egy fiatal nő Budapesten. Kedd reggel gyógyszerezte be a gyerekét. A 25 éves nő tejben oldotta fel a tablettákat, ezt itatta meg a kicsivel, aki emiatt elvesztette az eszméletét. A nagymama vette észre, hogy mi történt, azonnal hívta a mentőket. A nőt elfogták, elmeorvosok is vizsgálják. Úgy tudjuk, a kisfiút kórházban ápolják.

KALAPÁCCSAL ÖLTE MEG NAGYANYJÁT

Egy késsel hason és nyakon szúrta, kalapáccsal pedig fejbe vágta 90 éves nagyanyját egy férfi Somogy megyében. Pénzt akart kérni az asszonytól, aki nem adott, ezután vesztek össze. A gyilkosság tavaly történt. A férfit korábban elmezavar miatt is kezelték, így elképzelhető, hogy hiába gyilkolt, nem kell börtönbe mennie.

PERONON MUTOGATTA MAGÁT A SZATÍR

A vasútállomás peronján elégítette ki magát egy szatír, miközben egy fiatal nőt bámult Sződligeten. A 47 éves férfi hónapokon keresztül rendszeresen molesztálta a környékbeli lányokat, de azok nem akartak feljelentést tenni, így a szatírt nem tudták elkapni a rendőrök. A férfi a kihallgatásán beismerte bűnét, azt mondta, hogy bánja, amit a nőkkel csinált.

ÁROKBA REPÜLT AZ ELGÁZOLT FÉRFI

A feje csapódott a szélvédőnek annak a férfinak, akit a Komárom megyei Csémen gázoltak halálra hétfőn koraeste. A 32 éves gyalogos szabálytalanul, láthatósági mellény nélkül ment a sötétben. A sofőr azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy csak azt vette észre, amikor elütötte, pedig nem is hajtott gyorsan.

KIÉGETT A LAKÁSA, ÉLETVESZÉLYBEN VAN

Életveszélyben van, lélegeztetőgépre került az a kispesti férfi, akinek porig égett a lakása vasárnap. Információink szerint a férfi egy gyertyát gyújtott felesége emlékére, majd elment fürdeni. Amikor kijött, már minden lángolt. Úgy tudjuk, 91 éves felesége néhány hete halt meg, elesett, majd romlani kezdett az állapota és a koronavírust is elkapta. A 87 éves férfi tesztje is pozitív lett.

ÉLETET MENTHET A VÉROXIGÉNSZINT MÉRŐ

Hiánycikk lett a gyógyszertárakban a véroxigénszint mérő. A készülék ugyanis akár a tünetek megjelenése előtt is jelezheti a koronavírus-fertőzést. Egy háziorvos szerint a tüdő a fertőzés hatására az egyik pillanatról a másikra képes összeomlani, ezért fontos időben felismerni a betegséget. Ebben segíthet az eszköz, ám az alacsony véroxigénszint nem minden esetben utal koronavírusra.

KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT

Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól.

Nézd meg a teljes riportot!

Serpenyővel és húsklopfolóval ütötte, késsel, kampóval szurkálta, majd asztallal, székekkel agyonnyomta édesanyját egy mohácsi férfi. Az 50 éves nyelvésznek nemcsak 76 éves édesanyja meggyilkolásáért kell felelnie, hanem azért is, mert orvosi diplomát hamisított magának, amivel pszichiáterként akart elhelyezkedni. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

MUNKA KÖZBEN GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

KÍNAI HORROR ÉTTERMET ZÁRTAK BE

Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak.

 

GYEREKEK ELŐTT LŐTTE FEJBE A KUTYÁT

Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

Nézd meg a teljes riportot!

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?