INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

ÖRÖKRE BÖRTÖNBEN MARADHAT A KÉSELŐ

Soha nem szabadul, élete végéig börtönben maradhat az a férfi, aki menet közben késelt meg egy taxisofőrt Budapesten. A támadó csaknem harmincszor szúrta meg a taxist, a rendőrségnek azt mondta, azért, mert pénzre volt szüksége. 20 ezer forintot tudott tőle elrabolni. A késelő már korábban is támadt taxisofőrre. A bíróság most jogerősen tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte az erőszakos, többszörös visszaeső férfit.

TILALOM ALATT KONDIZOTT M. RICHÁRD

Ismét lebukott M. Richárd. A két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti autóbaleset egyik felelősét most egy konditeremben kapták el, ami a korlátozások miatt nem is lehetett volna nyitva. A férfit ugyan elítélték a halálos baleset miatt, de szabadlábon van. Viszont az ügyészség szeretné, ha letartóztatnák, de nemcsak a mostani szabálysértés miatt. Hanem azért, mert vádat emeltek ellene egy vesztegetési ügyben, illetve októberben ismét vezetett, pedig örökre eltiltották.

JÓÍZŰEN EVETT A GYILKOSSÁGOK KÖZBEN

Gyomorforgató gyilkosság: brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy idős asszonyt és annak lányát egy makói férfi, aki, miután végzett a két nővel, jóízűen evett az áldozatok házában. A kettős gyilkosság 16 évvel ezelőtt történt. Az akkor 30 éves férfi azóta bujkált a hatóságok elől. Tavaly fogták el a helyszínen talált ujjlenyomatok és DNS-minták alapján. Az ügyben most emeltek vádat.

És ezeket olvastad már?