INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

BOCSÁNATKÉRÉST VÁRT A KETTŐS GYILKOS

„Nagyon sajnálom, ami történt, egyszerűen nem ezt akartam.” Ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki tavaly Nyíregyházán két embert lelőtt, az apa és a fia azonnal szörnyethaltak. Most kiderült, a férfi azért ment el korábbi osztálytársához, hogy az kérjen tőle bocsánatot, amiért feleségével viszonya volt. Ez fajult el odáig, hogy a férfi lelőtte a szeretőt és annak az apját is. A gyilkos ma azt mondta: akkor nem gondolkozott, csak lőtt.

Nézd meg a teljes riportot!

VACSORA KÖZBEN CSAPÓDOTT BE AZ AUTÓ

Épp vacsorázott egy nyugdíjas nő, amikor hatalmas sebességgel a háza falába csapódott egy autó Kunhegyesen tegnap este. Még a fal is kiszakadt az ütközéstől, a gázkonvektor pedig a ház másik végébe repült. A nő halálra rémült, először azt hitte, összeomlik a háza, csak utána látta a totálkárosra tört autót. A ház biztonsági kamerája rögzítette a balesetet, a nyugdíjas unokája szerint a sofőr legalább százzal mehetett.

Nézd meg a teljes riportot!

DOHÁNYZOTT A LAKÁSBAN, HALÁLRA ÉGETT

Az ágyában dohányozhatott az az idős nő, aki halálra égett saját lakásában Budapesten tegnap (szerda) este. Egy 5. kerületi lakásban csaptak fel a lángok, az egész szoba kigyulladt, égett az ágy, az ajtó, sőt még az ablakok is. A szomszédok szerint a nő dohányzott, egy cigaretta miatt gyulladhatott ki a lakás. Cibakházán pedig elektromos hiba miatt égett egy ház. Ott egy 60 éves férfi halt meg.

Nézd meg a teljes riportot!

MOZDONYVEZETŐ ELŐTT VERTÉK A KALAUZT

Börtönbe kell vonulniuk azoknak a fiataloknak, akik a napokban vertek meg egy kalauznőt a nyíregyházi vonaton. A férfinek másfél évet, míg élettársának 80 napot kell a rácsok mögött töltenie. Korábban a zuglói peronon is megtámadtak egy jegykezelőt, ott még nem született ítélet, a támadó ugyanis azt állítja, provokálta őt a kalauz. A jegyvizsgálót ezután úgy megverték, hogy a férfi kórházba került.

Nézd meg a teljes riportot!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?