INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

KECSKÉIVEL GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT

Halálra gázolt a vonat egy pásztort Zalalövőnél, a férfit kecskéivel együtt ütötték el. A pásztor épp hazafelé ment, a síneken keresztül terelte a nyájat, a hat állatból végül három azonnal elpusztult. A férfi közeli rokona nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta: lehet, hogy a férfi elesett a kavicsokon, amikor át akart menni a síneken. Úgy tudjuk, a mozdonyvezető csak a kecskéket látta, de már hiába fékezett.

Nézd meg a teljes riportot!

VIDEÓ: ÖKÖLLEL ÜTÖTTE A VEZETŐT

Összerugdosta a villamost, a vezetőjét pedig többször is megütötte egy részeg férfi Miskolcon. A verekedésről több felvétel is készült. A sofőr először azért szállította le a férfit, mert több utas is szólt, hogy valami baj van. Végül a sofőr gyakorlatilag lecipelte a tántorgó férfit, aki viszont ettől dühös lett és először a villamost kezdte rugdalni, majd rátámadt a sofőrre. A villamosvezető csak a Tényeknek mesélte el, mi történt.

Nézd meg a teljes riportot!

BARÁTNŐJÉT KÍNOZTA A KECSKEGYILKOS

Korábban megkínozta, megverte és meztelenre vetkőztette, majd az erdőben magára hagyta barátnőjét az a férfi, aki a napokban brutális kegyetlenséggel lefejezte Rozit, a kecskét Kaposváron. A férfit korábbi tettéért már elítélték, épp szabadlábon védekezett, amikor kivégezte a kecskét. Az állatvédő egyesület elnöke szerint a gyilkosság hátterében egy korábbi konfliktus állhat. A 28 éves férfit szerdán letartóztatták. Felkavaró riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

95%-BAN VÉD A VAKCINA A VÍRUSTÓL

Mintha egy bomba robbant volna fel benne, úgy néz ki a tüdejük. Ezt mondta a tüdőtranszplantációra szoruló koronavírusos betegekről egy amerikai sebész. A szakemberek szerint soha nem látott rombolást tud végezni a tüdőben a vírus, a terjedését pedig csak a vakcina állíthatja meg. Az egyik legígéretesebb oltóanyag már 95%-os hatékonyságú, kifejlesztésében pedig egy magyar kutató is részt vett.

Nézd meg a teljes riportot!

ÁRTATLANNAK VALLOTTA MAGÁT GYÕRKÖS

Ártatlannak vallotta magát a bőnyi lövöldöző. A 77 éves férfi tavaly októberben lőtt fejbe egy 46 éves nyomozót, aki házkutatásra érkezett hozzá. A tragédia az egész országot megrázta. Győrkös Istvánt, a hungarista Magyar Nemzeti Arcvonal alapítóját emberöléssel és lőfegyverrel visszaéléssel vádolják. A tárgyaláson vállalta arcát, de nem tett vallomást.

https://tenyek.hu/belfold/260540_artatlannak-vallotta-magat-gyorkos.html

LEGYEK ÉLTEK AZ ANYA SZÁJÁBAN

Embertelen körülmények között, a saját ürülékében halt meg egy idős asszony Miskolcon. A beteg asszonyt a fiának kellett volna gondozni, de az leggyakrabban részeg volt. Általában elitta az anyja nyugdíját, és a halála előtt napokra magára is hagyta a magatehetetlen asszonyt. Mikor hazament, akkor az anyja már halott volt, olyan kegyetlen állapotok között, hogy legyek éltek az asszony szájában.

https://tenyek.hu/belfold/260541_legyek-eltek-az-anya-szajaban.html

SZÉTRONCSOLTA A BUSZ A NÕ LÁBÁT

Az utolsó pillanatban szeretett volna egy nő felszállni az egyik budapesti buszra, azonban az ajtó rácsukódott a kezére, a jármű pedig elindult- állítja egy szemtanú. A hatalmas busz ezek után maga alá gyűrte a nőt, akinek mindkét lábán átment a hátsó kerék, ezzel szétroncsolva a nő lábát.

https://tenyek.hu/belfold/260542_szetroncsolta-a-busz-a-no-labat.html

DÜHKITÖRÉSEI MIATT KEZELTÉK KERÉNYIT

Szakember segítségét kérte Kerényi Miklós Gábor, hogy kezelni tudja a dühkitöréseit. Az Operettszínház volt művészeti vezetője továbbra is nehezen viseli mellőzöttségét a színháznál, és közösségi oldalán arra is kifakadt, hogy az általa rendezett legendás darabot, a Rómeó és Júliát leveszik a műsorról.

https://tenyek.hu/belfold/260543_duhkitoresei-miatt-kezeltek-kerenyit.html

DRÁGUL A SÜTEMÉNY A VANÍLIA MIATT

Óriásit fog drágulni a vanília, mert egy vihar tönkretette Madagaszkáron, a világ legnagyobb vaníliatermelő helyén, a termés nagy részét. A drágulást már itthon is érzik, sok helyen a duplájára emelkedtek az árak, és a cukrászdák küzdenek az áremeléssel. Nem kizárt, hogy hamarosan 7-800 forintot kérnek egy szelet vaníliás süteményért.

https://tenyek.hu/belfold/260544_dragul-a-sutemeny-a-vanilia-miatt.html

MAGYAR SZEMTANÚ TORONTÓBÓL: FÉLÜNK

Magyar szemtanú is látta, ahogy egyetlen lövés nélkül leszereli egy kanadai rendőr a torontói ámokfutót. Pont a társaság mellett állt, akik felvették a megdöbbentő eseményeket. A nő exkluzív interjút adott a Tényeknek arról, hogy mit éltek át a támadáskor. Azt mondta, a gyerekeket nem engedik iskolába, annyira félnek most a környéken.

https://tenyek.hu/kulfold/260545_magyar-szemtanu-torontobol-felunk.html

És ezeket olvastad már?