INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KISLÁNYOKAT ERŐSZAKOLT A PERVERZ

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hét- és kilencéves kislányokat molesztált egy férfi Hajdú-Biharban. Úgy tudjuk, a nagyobb kislányt meg is erőszakolta. A gyerekek olyan traumát élhettek át, hogy még a szüleiknek sem merték elmondani a szörnyűségeket. A kegyetlen, perverz férfit most elítélték.

ROHAM A PATIKÁKBAN

Megugrott a forgalom a patikákban; a vitaminok, láz- és fájdalomcsillapító gyógyszerek iránt nőtt meg a kereslet. A patikában azt mondták, főleg a fiatalok raktároznak be ezekből a gyógyszerekből, hogy felkészüljenek a megbetegedésre. Az idősek az alapgyógyszereik mellé inkább vitaminokat vásárolnak. Vidéken már az alapélelmiszerekből is elkezdtek tartalékolni az emberek.

RÁZÁRTA A KAPUT, AZTÁN MEGKÉSELTE

Hetek óta félelemben tartotta egy férfi az élettársát és négyéves gyereküket Cegléden. Azt szerette volna, ha az élettársa otthagyja a munkahelyét, de a nő ezt nem akarta, ezért folyamatosan veszekedtek. A férfi bezárta a kaput, a kulcsot is beletörte, nehogy a nő el tudjon menekülni. Odáig fajult a vita, hogy a megvadult férfi megkéselte az élettársát. A kommandósok fogták el. Ma (kedden) letartóztatták.

MOZGÓ AUTÓRA KAPASZKODTAK FEL

Hajmeresztő videót készítettek Jászapátiban. A felvételen az látszik, ahogy két gyerek egy kisteherautó hátuljára felkapaszkodva utazik. A fiúk hosszasan csimpaszkodtak a platós kocsin, ami még egy körforgalomba is behajtott. A sofőr valószínűleg észre sem vette potyautasait, akik súlyosan meg is sérülhettek volna, ha leesnek.

 

AZ ÓRÁKON IS MASZKBAN ÜLNEK A DIÁKOK

Egyre több iskolában kötelező már a tanórákon is maszkot hordani a diákoknak és a tanároknak. Erről az intézmények maguk dönthetnek, központilag ugyanis csak a közösségi terekben írják elő a maszkhasználatot. Vannak szülők azonban, akiket felháborít, hogy a gyerekeknek egész nap maszkban kell lenniük.

MEGHALTAK A SZÖKÖTT FIÚ MIATT

Javító intézetből szökött meg az a 17 éves fiú, aki ezután ellopott egy autót, és ezzel két ember halálát okozta Salgótarjánban. Szintén egy lopás miatt ítélték el korábban, azonban augusztusban megszökött az aszódi intézetből, azóta Karancslapújtőn volt. Innen vitte el egy férfi autóját, aki sírva beszélt a Tényeknek arról, hogyan tudta meg, hogy kocsijával egy nyugdíjas párt megöltek.

MEGVAN A HATÉKONY VAKCINA

Megvan a koronavírus elleni hatékony vakcina – ezt most jelentették be. A vizsgálatok nagyon jó eredményeket mutattak azoknál, akiknek beadták az oltóanyagot. Bebizonyosodott ugyanis, hogy akiket beoltottak a szerrel, azok esetében 90%-kal kisebb lett a fertőzés kialakulásának kockázata. A vakcinát kifejlesztő német és amerikai gyógyszergyár abban bízik, hogy már novemberben megkapja a forgalomba hozatali engedélyt az Egyesült Államokban.

Nézd meg a teljes riportot!

KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT

Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól.

Nézd meg a teljes riportot!

Serpenyővel és húsklopfolóval ütötte, késsel, kampóval szurkálta, majd asztallal, székekkel agyonnyomta édesanyját egy mohácsi férfi. Az 50 éves nyelvésznek nemcsak 76 éves édesanyja meggyilkolásáért kell felelnie, hanem azért is, mert orvosi diplomát hamisított magának, amivel pszichiáterként akart elhelyezkedni. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

MUNKA KÖZBEN GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

KÍNAI HORROR ÉTTERMET ZÁRTAK BE

Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak.

MÉRGEZÉS EGY KAPOSVÁRI ISKOLÁBAN

Gyerekek lettek rosszul egy kaposvári általános iskolában, miután tévedésből dohányzásról leszoktató tablettát vettek be, amit az egyik kisdiák vitt be magával otthonról. Azt hitte, cukorka és megkínálta vele az osztálytársait.

GYEREKEK ELŐTT LŐTTE FEJBE A KUTYÁT

Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

Nézd meg a teljes riportot!

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

 

 

És ezeket olvastad már?