Létrehozva: 2020.11.17.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Hét- és kilencéves kislányokat molesztált egy férfi Hajdú-Biharban. Úgy tudjuk, a nagyobb kislányt meg is erőszakolta. A gyerekek olyan traumát élhettek át, hogy még a szüleiknek sem merték elmondani a szörnyűségeket. A kegyetlen, perverz férfit most elítélték.

Megugrott a forgalom a patikákban; a vitaminok, láz- és fájdalomcsillapító gyógyszerek iránt nőtt meg a kereslet. A patikában azt mondták, főleg a fiatalok raktároznak be ezekből a gyógyszerekből, hogy felkészüljenek a megbetegedésre. Az idősek az alapgyógyszereik mellé inkább vitaminokat vásárolnak. Vidéken már az alapélelmiszerekből is elkezdtek tartalékolni az emberek.

Hetek óta félelemben tartotta egy férfi az élettársát és négyéves gyereküket Cegléden. Azt szerette volna, ha az élettársa otthagyja a munkahelyét, de a nő ezt nem akarta, ezért folyamatosan veszekedtek. A férfi bezárta a kaput, a kulcsot is beletörte, nehogy a nő el tudjon menekülni. Odáig fajult a vita, hogy a megvadult férfi megkéselte az élettársát. A kommandósok fogták el. Ma (kedden) letartóztatták.

Hajmeresztő videót készítettek Jászapátiban. A felvételen az látszik, ahogy két gyerek egy kisteherautó hátuljára felkapaszkodva utazik. A fiúk hosszasan csimpaszkodtak a platós kocsin, ami még egy körforgalomba is behajtott. A sofőr valószínűleg észre sem vette potyautasait, akik súlyosan meg is sérülhettek volna, ha leesnek.

 

Egyre több iskolában kötelező már a tanórákon is maszkot hordani a diákoknak és a tanároknak. Erről az intézmények maguk dönthetnek, központilag ugyanis csak a közösségi terekben írják elő a maszkhasználatot. Vannak szülők azonban, akiket felháborít, hogy a gyerekeknek egész nap maszkban kell lenniük.

Javító intézetből szökött meg az a 17 éves fiú, aki ezután ellopott egy autót, és ezzel két ember halálát okozta Salgótarjánban. Szintén egy lopás miatt ítélték el korábban, azonban augusztusban megszökött az aszódi intézetből, azóta Karancslapújtőn volt. Innen vitte el egy férfi autóját, aki sírva beszélt a Tényeknek arról, hogyan tudta meg, hogy kocsijával egy nyugdíjas párt megöltek.

MEGVAN A HATÉKONY VAKCINA

Megvan a koronavírus elleni hatékony vakcina – ezt most jelentették be. A vizsgálatok nagyon jó eredményeket mutattak azoknál, akiknek beadták az oltóanyagot. Bebizonyosodott ugyanis, hogy akiket beoltottak a szerrel, azok esetében 90%-kal kisebb lett a fertőzés kialakulásának kockázata. A vakcinát kifejlesztő német és amerikai gyógyszergyár abban bízik, hogy már novemberben megkapja a forgalomba hozatali engedélyt az Egyesült Államokban.

KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT

Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól.

Serpenyővel és húsklopfolóval ütötte, késsel, kampóval szurkálta, majd asztallal, székekkel agyonnyomta édesanyját egy mohácsi férfi. Az 50 éves nyelvésznek nemcsak 76 éves édesanyja meggyilkolásáért kell felelnie, hanem azért is, mert orvosi diplomát hamisított magának, amivel pszichiáterként akart elhelyezkedni. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak.

Gyerekek lettek rosszul egy kaposvári általános iskolában, miután tévedésből dohányzásról leszoktató tablettát vettek be, amit az egyik kisdiák vitt be magával otthonról. Azt hitte, cukorka és megkínálta vele az osztálytársait.

Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

vg.hu

Történelmi eső mosta le a térképről Dubajt

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

INSIDER

Hátborzongató, ami a tragédiák sújtotta óbudai ház lakóival történt: Tóth Veráék azonnal elköltöztek

INSIDER

Csekkold le most, hogy be vagy-e jelentve!

INSIDER

Meddig tart még ki a rossz idő? Pokoli híreink vannak a következő napokra