INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KÉSSEL ÖLT A KETTŐS GYILKOS

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Több késszúrással ölte meg édesanyját és nevelőapját egy 40 éves férfi Pestszentlőrincen. Miután végzett velük, úgy tudjuk, a férfi elmosta a kést. A véres lábnyomai azonban ott maradtak a lépcsőházban. A ház lakói szerint semmi előjele nem volt a kettős gyilkosságnak, a család csendes volt. Csak az volt furcsa nekik, hogy a gyilkossággal gyanúsított munkanélküli férfi mindig nagyon magányos volt.

GRÁNÁTTAL ÖLTE MEG MAGÁT A CSEMPÉSZ

A felismerhetetlenségig roncsolódott, nem tudják azonosítani azt az embercsempészt, aki hétfő délután robbantotta fel magát Vitnyédnél. Rendőrök igazoltatni akarták, de kiderült, hogy a kocsijában öt külföldit bújtatott. A sofőr el akart menekülni, de amikor már majdnem elkapták a rendőrök, felrobbantotta magát. A rendőrök órákig helyszíneltek és helikopterrel pásztázták az erdőt.

NEM MEGY BÖRTÖNBE A HORRORANYA

Megbánta tettét és szeretné felnevelni kisfiát az a máriabesnyői nő, aki tavaly az utcán szülte meg gyermekét, majd otthagyta. A kisfiúnak percei voltak hátra, ha járókelők nem találják meg, meghalt volna. A nőt most ítélte el a bíróság, de nem kell börtönbe mennie. Sőt szeretné, ha egyszer visszakaphatná gyerekét, aki jelenleg nevelőszülőknél van.

MEGSKALPOLTAK, KÍNOZTAK EGY KUTYÁT

Kegyetlen állatkínzás! Megskalpolták, a nyakától a feje hátsó részéig levágták egy kutya bőrét Pusztaszabolcson. A brutális elkövetők nem érték be ennyivel: a nyakát is megszurkálták, a lábait pedig eltörték. A kutya sokkos, életveszélyes állapotban volt, amikor megtalálták. Több életmentő műtéten esett át.

Életfogytig tartó fegyházra és 14 év börtönre ítélték a kegyetlen pocsaji gyilkosokat. A három férfi úgy megvert egy idős asszonyt, hogy az belehalt sérüléseibe. 1500 forintot és két aranygyűrűt vittek el a nőtől, miután betörtek hozzá. A nő felébredt a zajokra, ekkor megrugdosták a fejét, az egyik fiú pedig a nyakára taposott és pénzt követelt tőle. A támadók a rablás után kimentek, de amikor hallották, hogy az asszony még él, megint megverték. Felkavaró riport következik.

MOST IS TAGAD A DARNÓZSELI HENTES

Tagadta a bűnösségét az utolsó szó jogán a darnózseliként elhíresült férfi. Azzal vádolják, hogy megölte feleségét, majd ledarálta, elégette, a maradványokat pedig szétszórta a közeli réten. Az ügy hosszú évek óta húzódik. Volt, hogy felmentették a férfit, majd tavaly bűnösnek mondták ki halált okozó testi sértés miatt és hét évre ítélték. Ma arra számított mindenki, hogy végleg pont kerülhet az ügy végére.

FÉKEZÉS NÉLKÜL MENT ÁT A MOTOROSON

Elképesztő videó készült arról, ahogy egy száguldó teherautó letarol egy motoros futárt Budapesten. A motor darabokra szakadt az ütközéstől, az esetet egy autó fedélzeti kamerája rögzítette. A teherautó hatalmas sebességgel ment át a piroson. Szinte a csodával határos, hogy a motoros túlélte az ütközést. A férfit ma műtötték meg, az ütközéstől az alsó állkapcsa sérült meg és több foga is kiesett.

SZEMBE FUTOTT A VONATTAL A SOFŐR

Vonat sodort el egy átjáróban rekedt autót Almásfüzitőnél. A sofőr figyelmetlen volt és az átjáróban a sínek közé hajtott, ahová az autó kerekei beszorultak. Aztán kiszállt a kocsiból, kirohant az 1-es útra, hogy segítséget kérjen, de mire visszaért, már jött a tehervonat. Ekkor a szerelvény felé szaladt integetve, de ekkor már késő volt, a vonat letarolta az autóját.

Nézd meg a teljes riportot!

SZURKOLÓI HÁBORÚ PÉCSETT

Vascsövekkel, deszkákkal, betondarabokkal estek egymásnak a pécsi és horvát szurkolók egy focimeccsen. Mindez egy felkészülési mérkőzésen történt, ahol a pécsiek egy horvát csapatot láttak vendégül. A hazai szurkolók szerint megtámadták őket a vendégek, nem értik, miért csak őket vonják felelősségre.

Nézd meg a teljes riportot!

A KUTYA SZEMÉBE LŐTT AZ ÁLLATKÍNZÓ

Légpuskával lőttek meg egy kutyát Emődön. A töltény két éven keresztül a szemüregében maradt, több állatorvos is azt hitte róla, hogy egy darázsfullánk. A kutya már túl van egy veszélyes műtéten, de még rengeteg vizsgálat vár rá. A család félmillió forint nyomravezetői díjat ad annak, aki bármit elmond az elkövetőről.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

Feszítővágóval tudták csak a tűzoltók kiszabadítani azt a férfit, aki beszorult két korlát közé hétfő délután a Boráros téren. Úgy tudjuk, a férfi a korlátokon ült és akkor szorult be, amikor lecsúszott onnan. Miután a tűzoltók kiszabadították, átadták a mentőknek, mert szinte minden testrésze fájt.

TESTVÉRGYILKOS: „MEGTÖRT A BÖRTÖN”

Nem emlékszik rá, de beismerte testvére megölését a biatorbágyi gyilkos. A férfi elvonási tünetek hatása alatt nyakon szúrta húgát, majd édesanyját is meg akarta ölni Biatorbágyon. Azt mondta, mentális zavarban szenvedett a droghasználat miatt, ezért nem volt tisztában azzal, mit tesz. Az ügyészség 18 és fél év fegyházat ajánlott a férfinak az előkészítő ülésen, de ezt ő nem fogadta el, tárgyalást akart.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?