Létrehozva: 2020.10.26.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

ÜTÖTTE ÉS HÚZTA FULDOKLÓ KUTYÁJÁT

Fél kilométeren át húzta maga után láncra kötött fuldokló kutyáját egy férfi Apcon, Heves megyében. A kutya játszani akart, a férfi ekkor kötötte meg és mindenki szeme láttára az úton húzta, sőt még meg is ütötte. Az állatot végül egy épp arra járó postás mentette meg, ő hívott orvost. A helyiek dühösek az állatkínzás miatt, a férfi pedig akár több évre is börtönbe kerülhet. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

MEGHALT A PARKBAN MEGVERT IDŐS FÉRFI

Meghalt az a 72 éves férfi, akit egy 27 éves férfi vert meg még október elején Miskolcon, egy edzőparkban. A támadó, nem tudni miért, ütötte és rugdosta is a fejét, szinte félholtra verte. A Tényeknek most a férfi fia írt levelet és közölte, hogy az apja a kórházi kezelés közben meghalt. A gyilkos korábban már feladta magát, most szakértők vizsgálják, hogy mi történt pontosan.

NYOLCGYEREKES CSALÁD HÁZA ÉGETT PORIG

Még nem tudja, hogy nincs hová hazamennie a kórházból az az anya, akinek vasárnap égett porig a háza Milotán. A nő várandós volt, egy nappal a tragédia előtt stroke-ot kapott, ezért azonnal meg kellett szülnie gyerekét. A férje és az idősebb gyerekek sem voltak otthon, amikor kigyulladt a házuk. Mindenük megsemmisült, az apa nem meri elmondani feleségének, mi történt.

MEGÖLT LÁNY CSONTJÁT TALÁLHATTÁK MEG

Gyerekcsontokat találtak gombászó turisták Szántódpusztánál még tavaly decemberben. Az orvosszakértő szerint a maradvány egy 13-14 éves kislányé lehet, aki az elmúlt húsz évben halhatott meg. A Tények információi szerint a koponya- és a bordacsontok egy zacskóban voltak, így felmerül a gyanú, hogy a gyereket megölték. A rendőrség most azt szeretné kideríteni, egyáltalán ki lehet az áldozat.

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak.

Gyerekek lettek rosszul egy kaposvári általános iskolában, miután tévedésből dohányzásról leszoktató tablettát vettek be, amit az egyik kisdiák vitt be magával otthonról. Azt hitte, cukorka és megkínálta vele az osztálytársait.

Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pornósnak állt a bombatestű focistanő - képek

origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

borsonline.hu

"Félünk" – Aggasztó jeleket vettek észre Lajos hercegen, egyre jobban hasonlít Harryre?

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

life.hu

Elnyílt a tulipán? Így gondozd tovább, hogy jövőre is gyönyörű virágot hozzon

mandiner.hu

Politikai dráma Pest vármegyében: nemcsak Magyar Péter, legújabb szövetségese is a nagypolitikába vágyik

origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Győr belvárosában járt Orbán Viktor, folytatódott az országjárás

INSIDER

Aggodalom: visszakerült a kórházba a magyar kislány, akit kiságyában harapott meg egy patkány

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV munkatársai is

INSIDER

Hihetetlen trükkel szöknek át a kárpátaljai férfiak Magyarországra - így úszta meg a háborút öt férfi

INSIDER

Dráma Szegeden: vezetés közben lett rosszul a buszsofőr, kollégái élesztették újra