INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ELÍTÉLTÉK A DARNÓZSELI HENTEST

EZEKET OLVASTAD MÁR?

21 év fegyházat kapott a darnózseli hentes! A Kúria hat évvel a gyilkosság után találta bizonyítottnak, hogy előre kitervelten megölte a feleségét, a holttestét ledarálta, felgyújtotta, majd a maradványokat a zseli réten szétszórta. A férfit korábban kétszer is felmentették az évek alatt, majd másodfokon hét évet kapott halált okozó testi sértésért. Ezt szigorította most a Kúria. Az áldozat testvére úgy fogalmazott, nem örömet, inkább megkönnyebbülést érez, hogy a gyilkos megkapta a neki járó büntetését.

HATALMAS ÁRVÍZ PUSZTÍT

Hatalmas árvíz pusztít Borsod megyében, Sajószentpéteren. Egy idős nő életét a tűzoltók mentették meg, a megáradt Sajó ellepte a házát. Több Hernád menti településen rekord közeli vízállást mérnek, Hernádszentandrást teljesen körülzárta a víz, szárazföldön lehetetlen megközelíteni. Gesztelynél és Felsőzsolcán még csak most fognak tetőzni a folyók.

KAMIONNAL ÜTKÖZÖTT, SZÖRNYETHALT

Először a szalagkorlátnak, majd egy kamionnak csapódott egy autó Városlőd közelében, a 8-as úton. A kocsiban utazó férfi valószínűleg nem szabályosan használta a biztonsági övét és kirepült a kocsiból. Azonnal meghalt. Bordányban is halálos baleset történt. Itt egy kisteherautó gázolt el egy nőt tolatás közben.

AUTÓPÁLYÁRA ZUHANT, ELGÁZOLTÁK

Az M7-es autópályára zuhant egy 40 év körüli nő az egyik felüljáróról. Több autó is áthajtott rajta, végül csak az állt meg, amelyiknek a kerekei közé szorult. Egy arra érkező busz utasai emelték fel a kocsit és szabadították ki a holttestet. A rendőrök vizsgálják az eset körülményeit. Megrázó riport következik.

SZEMBE FUTOTT A VONATTAL A SOFŐR

Vonat sodort el egy átjáróban rekedt autót Almásfüzitőnél. A sofőr figyelmetlen volt és az átjáróban a sínek közé hajtott, ahová az autó kerekei beszorultak. Aztán kiszállt a kocsiból, kirohant az 1-es útra, hogy segítséget kérjen, de mire visszaért, már jött a tehervonat. Ekkor a szerelvény felé szaladt integetve, de ekkor már késő volt, a vonat letarolta az autóját.

Nézd meg a teljes riportot!

SZURKOLÓI HÁBORÚ PÉCSETT

Vascsövekkel, deszkákkal, betondarabokkal estek egymásnak a pécsi és horvát szurkolók egy focimeccsen. Mindez egy felkészülési mérkőzésen történt, ahol a pécsiek egy horvát csapatot láttak vendégül. A hazai szurkolók szerint megtámadták őket a vendégek, nem értik, miért csak őket vonják felelősségre.

Nézd meg a teljes riportot!

A KUTYA SZEMÉBE LŐTT AZ ÁLLATKÍNZÓ

Légpuskával lőttek meg egy kutyát Emődön. A töltény két éven keresztül a szemüregében maradt, több állatorvos is azt hitte róla, hogy egy darázsfullánk. A kutya már túl van egy veszélyes műtéten, de még rengeteg vizsgálat vár rá. A család félmillió forint nyomravezetői díjat ad annak, aki bármit elmond az elkövetőről.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több attrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM EMLÉKSZIK A TÁMADÁSRA, PEREL

A támadás óta először kellett szembenéznie Orosz Bernadettnek volt párjával, aki szerinte brutálisan, majdnem félholtra verte egy osztálytalálkozón. A férfi azzal védekezett, hogy nem emlékszik, mi történt. Most viszont ötmillió forintot követel Bernadett-től, amiért megsértette a jó hírnevét. Bernadett szerint megalázó, hogy hamarabb ítélhetik el őt, mint a férfit, aki bántalmazta.

Nézd meg a teljes riportot!

A BABAKOCSIBA CSAPÓDOTT A LÖVEDÉK

Egy tanyán álló babakocsiba csapódott egy lövedék még szeptember elején. A lövés Sirok irányából érkezett, másfél kilométer távolságból egy lőszergyárból. A kisgyerek szülei azóta is félnek kimenni az udvarra. Úgy tudjuk, a gyerek a babakocsiban volt, amikor a lőszer becsapódott. A töltény valószínűleg gellert kapott és felgyorsulhatott. Egy fegyverszakértő szerint az ilyen lövedékek nagyon veszélyesek.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉNSAVBA DOBTA APJA HOLTTESTÉT

Kénsavban próbálta feloldani apja holttestét egy 25 éves férfi Ózdon, miután egy kalapáccsal megölte. A férfi először arra is gondolt, hogy elássa vagy fagyasztóba teszi apja maradványait, de végül rákeresett az interneten arra, hogy hogyan lehet nyomtalanul eltüntetni egy holttestet. Ezután rendelt egy 200 literes hordót és kénsavat. Ezt a nappaliban felállította, beletette apja holttestét és ráöntötte az anyagot.

A KISLÁNY ARCÁT TÉPTE A HARCI KUTYA

Megtámadott egy kétéves kislányt egy kutya Zalacsányban. Az elszabadult állat az arcát marcangolta a kisgyermeknek, aki súlyosan megsérült. A mentők helikopterrel szállították gyermekkórházba. A kutya a nagyapjáé volt, akit a kislány az anyukájával látogatott meg. Az édesanyát is megharapta az állat.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?