Létrehozva: 2020.10.12.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

ÉGETTE, SZURKÁLTA GYEREKEIT AZ APA

Brutálisan megverte, fojtogatta, a földhöz vágta, késsel vagdosta és cigarettaparázzsal égette meg két kisgyerekét egy apa Mezőberényben. Az egyik kisfiút kórházba is kellett szállítani, annyira megverte őt. De a feleségét is többször megütötte és megrúgta, a fejét a falnak vágta. A kegyetlen, szívtelen és agresszív apa egész családját terror alatt tartotta.

16 ÉVES FIÚT GYÁSZOLNAK BARÁTAI

Egy 16 éves fiú vesztette életét vasárnap délután egy autóbalesetben Szécsény közelében. A kocsi lesodródott az útról, árokba csapódott, majd egy szántóföldön a tetejére borult. A fiút gyászolják az iskolájában, osztálytársaival pszichológus foglalkozik. A tragédia sokkolta az egész települést.

SOHA NEM SZABADULHAT A KETTŐSGYILKOS

Tényleges életfogytiglani fegyházra ítélte a törvényszék azt a férfit, aki két idős embert is meggyilkolt a pénzéért Túronyban. A fiatalember négy évvel ezelőtt baltával vert agyon egy német nyugdíjast. Míg a rendőrök keresték a gyilkost, addig ő rágyújtotta a házát egy idős nőre. Először csak az első gyilkosság derült ki, amiatt 25 évet kapott. Később kinyomozták, hogy másodszor is ő ölt, ezért ítélték végül életfogytiglani fegyházra.

KIRABOLTA, MAJD AZ ISTÁLLÓBA ZÁRTA

Megverte, bekötötte a száját, majd az istállóba zárta a 83 éves áldozatát egy rabló Nagyecseden. Húszezer forintot követelt – erről már a kirabolt idős férfi beszélt a Tényeknek, aki azt is elmondta, most rabolták ki negyedszerre. A nyugdíjas a támadás óta rettegésben él. A rendőrök két órán belül elfogták a 17 éves elkövetőt, aki beismerte a rablást.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több attrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

NEM EMLÉKSZIK A TÁMADÁSRA, PEREL

A támadás óta először kellett szembenéznie Orosz Bernadettnek volt párjával, aki szerinte brutálisan, majdnem félholtra verte egy osztálytalálkozón. A férfi azzal védekezett, hogy nem emlékszik, mi történt. Most viszont ötmillió forintot követel Bernadett-től, amiért megsértette a jó hírnevét. Bernadett szerint megalázó, hogy hamarabb ítélhetik el őt, mint a férfit, aki bántalmazta.

A BABAKOCSIBA CSAPÓDOTT A LÖVEDÉK

Egy tanyán álló babakocsiba csapódott egy lövedék még szeptember elején. A lövés Sirok irányából érkezett, másfél kilométer távolságból egy lőszergyárból. A kisgyerek szülei azóta is félnek kimenni az udvarra. Úgy tudjuk, a gyerek a babakocsiban volt, amikor a lőszer becsapódott. A töltény valószínűleg gellert kapott és felgyorsulhatott. Egy fegyverszakértő szerint az ilyen lövedékek nagyon veszélyesek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas tengeri szörny vetődött partra Angliában

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

magyarnemzet.hu

Meghalt a hadsereg főparancsnoka – lezuhant a katonai helikopter + videó

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

ripost.hu

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

INSIDER

Hátborzongató, ami a tragédiák sújtotta óbudai ház lakóival történt: Tóth Veráék azonnal elköltöztek

INSIDER

Csekkold le most, hogy be vagy-e jelentve!

INSIDER

Meddig tart még ki a rossz idő? Pokoli híreink vannak a következő napokra