INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

SZEMBE FUTOTT A VONATTAL A SOFŐR

Vonat sodort el egy átjáróban rekedt autót Almásfüzitőnél. A sofőr figyelmetlen volt és az átjáróban a sínek közé hajtott, ahová az autó kerekei beszorultak. Aztán kiszállt a kocsiból, kirohant az 1-es útra, hogy segítséget kérjen, de mire visszaért, már jött a tehervonat. Ekkor a szerelvény felé szaladt integetve, de ekkor már késő volt, a vonat letarolta az autóját.

Nézd meg a teljes riportot!

SZURKOLÓI HÁBORÚ PÉCSETT

Vascsövekkel, deszkákkal, betondarabokkal estek egymásnak a pécsi és horvát szurkolók egy focimeccsen. Mindez egy felkészülési mérkőzésen történt, ahol a pécsiek egy horvát csapatot láttak vendégül. A hazai szurkolók szerint megtámadták őket a vendégek, nem értik, miért csak őket vonják felelősségre.

Nézd meg a teljes riportot!

A KUTYA SZEMÉBE LŐTT AZ ÁLLATKÍNZÓ

Légpuskával lőttek meg egy kutyát Emődön. A töltény két éven keresztül a szemüregében maradt, több állatorvos is azt hitte róla, hogy egy darázsfullánk. A kutya már túl van egy veszélyes műtéten, de még rengeteg vizsgálat vár rá. A család félmillió forint nyomravezetői díjat ad annak, aki bármit elmond az elkövetőről.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több attrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM EMLÉKSZIK A TÁMADÁSRA, PEREL

A támadás óta először kellett szembenéznie Orosz Bernadettnek volt párjával, aki szerinte brutálisan, majdnem félholtra verte egy osztálytalálkozón. A férfi azzal védekezett, hogy nem emlékszik, mi történt. Most viszont ötmillió forintot követel Bernadett-től, amiért megsértette a jó hírnevét. Bernadett szerint megalázó, hogy hamarabb ítélhetik el őt, mint a férfit, aki bántalmazta.

Nézd meg a teljes riportot!

A BABAKOCSIBA CSAPÓDOTT A LÖVEDÉK

Egy tanyán álló babakocsiba csapódott egy lövedék még szeptember elején. A lövés Sirok irányából érkezett, másfél kilométer távolságból egy lőszergyárból. A kisgyerek szülei azóta is félnek kimenni az udvarra. Úgy tudjuk, a gyerek a babakocsiban volt, amikor a lőszer becsapódott. A töltény valószínűleg gellert kapott és felgyorsulhatott. Egy fegyverszakértő szerint az ilyen lövedékek nagyon veszélyesek.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉNSAVBA DOBTA APJA HOLTTESTÉT

Kénsavban próbálta feloldani apja holttestét egy 25 éves férfi Ózdon, miután egy kalapáccsal megölte. A férfi először arra is gondolt, hogy elássa vagy fagyasztóba teszi apja maradványait, de végül rákeresett az interneten arra, hogy hogyan lehet nyomtalanul eltüntetni egy holttestet. Ezután rendelt egy 200 literes hordót és kénsavat. Ezt a nappaliban felállította, beletette apja holttestét és ráöntötte az anyagot.

A KISLÁNY ARCÁT TÉPTE A HARCI KUTYA

Megtámadott egy kétéves kislányt egy kutya Zalacsányban. Az elszabadult állat az arcát marcangolta a kisgyermeknek, aki súlyosan megsérült. A mentők helikopterrel szállították gyermekkórházba. A kutya a nagyapjáé volt, akit a kislány az anyukájával látogatott meg. Az édesanyát is megharapta az állat.

ROZSDÁS BÁRDDAL VÁGTÁK A LEJÁRT HÚST

Volt olyan hús, amelyik már tíz éve lejárt abban a szegedi húsüzemben, ahonnan közel 13 tonnányi árut vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Egyes termékek romlottak voltak, de olyan is akadt, amely jelöletlen volt. Az egyik vaddisznólapockának 2010-ben járt le a minőségmegőrzési ideje, a cayenne borsnak pedig több, mint hat éve. Az üzem helyiségei koszosak, rozsdásak voltak. A fő profiljuk egyébként a különböző kolbászok és szalámik előállítása volt.

KORLÁTOK KÖZÉ SZORULT, KIVÁGTÁK

Feszítővágóval tudták csak a tűzoltók kiszabadítani azt a férfit, aki beszorult két korlát közé hétfő délután a Boráros téren. Úgy tudjuk, a férfi a korlátokon ült és akkor szorult be, amikor lecsúszott onnan. Miután a tűzoltók kiszabadították, átadták a mentőknek, mert szinte minden testrésze fájt.

TESTVÉRGYILKOS: „MEGTÖRT A BÖRTÖN”

Nem emlékszik rá, de beismerte testvére megölését a biatorbágyi gyilkos. A férfi elvonási tünetek hatása alatt nyakon szúrta húgát, majd édesanyját is meg akarta ölni Biatorbágyon. Azt mondta, mentális zavarban szenvedett a droghasználat miatt, ezért nem volt tisztában azzal, mit tesz. Az ügyészség 18 és fél év fegyházat ajánlott a férfinak az előkészítő ülésen, de ezt ő nem fogadta el, tárgyalást akart.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?