INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több attrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM EMLÉKSZIK A TÁMADÁSRA, PEREL

A támadás óta először kellett szembenéznie Orosz Bernadettnek volt párjával, aki szerinte brutálisan, majdnem félholtra verte egy osztálytalálkozón. A férfi azzal védekezett, hogy nem emlékszik, mi történt. Most viszont ötmillió forintot követel Bernadett-től, amiért megsértette a jó hírnevét. Bernadett szerint megalázó, hogy hamarabb ítélhetik el őt, mint a férfit, aki bántalmazta.

Nézd meg a teljes riportot!

A BABAKOCSIBA CSAPÓDOTT A LÖVEDÉK

Egy tanyán álló babakocsiba csapódott egy lövedék még szeptember elején. A lövés Sirok irányából érkezett, másfél kilométer távolságból egy lőszergyárból. A kisgyerek szülei azóta is félnek kimenni az udvarra. Úgy tudjuk, a gyerek a babakocsiban volt, amikor a lőszer becsapódott. A töltény valószínűleg gellert kapott és felgyorsulhatott. Egy fegyverszakértő szerint az ilyen lövedékek nagyon veszélyesek.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?