INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

SOKKOLÓ DIÁKVERÉS PÉCSETT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy szál cigaretta miatt vert agyba-főbe egy diákot egy iskola takarítója Pécsett. A verekedést telefonokkal rögzítették. A fiatalok az iskola előtt gyújtottak rá. Szó szót követett, majd a felnőtt férfi többször megütötte, a földre teperte, majd fejbe is rúgta az egyik diákot. A Tényeknek nyilatkozott a megvert diák apja.

FELDARABOLTA A VILLAMOS A FÉRFIT

Villamos kocsijai közé szorult egy 37 éves férfi csütörtök este. Át akart menni a szerelvények között, amikor az a megállóban állt, de megbotlott és elesett. A járat közben elindult és több mint másfél kilométert vonszolta a férfit. Alig voltak a villamoson és a peronon, így senki nem vette észre a balesetet. Egy kanyarban gurult ki a férfi, a szerelvény gyakorlatilag feldarabolta. Azonnal meghalt. Megrázó riport következik.

ÁLLÓ KAMIONNAK TEKERT, BELEHALT

Álló teherautónak hajtott egy kerékpáros Székesfehérvártól öt kilométerre. Két teherautó vesztegelt az út szélén egy kerékhiba miatt, a másodiknak tekert neki a kerékpáros és olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az 55 éves férfi valószínűleg csak kerékpározni akart egyet, amikor a tragédia történt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?