INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KÉNSAVBA DOBTA APJA HOLTTESTÉT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kénsavban próbálta feloldani apja holttestét egy 25 éves férfi Ózdon, miután egy kalapáccsal megölte. A férfi először arra is gondolt, hogy elássa vagy fagyasztóba teszi apja maradványait, de végül rákeresett az interneten arra, hogy hogyan lehet nyomtalanul eltüntetni egy holttestet. Ezután rendelt egy 200 literes hordót és kénsavat. Ezt a nappaliban felállította, beletette apja holttestét és ráöntötte az anyagot.

A KISLÁNY ARCÁT TÉPTE A HARCI KUTYA

Megtámadott egy kétéves kislányt egy kutya Zalacsányban. Az elszabadult állat az arcát marcangolta a kisgyermeknek, aki súlyosan megsérült. A mentők helikopterrel szállították gyermekkórházba. A kutya a nagyapjáé volt, akit a kislány az anyukájával látogatott meg. Az édesanyát is megharapta az állat.

ROZSDÁS BÁRDDAL VÁGTÁK A LEJÁRT HÚST

Volt olyan hús, amelyik már tíz éve lejárt abban a szegedi húsüzemben, ahonnan közel 13 tonnányi árut vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Egyes termékek romlottak voltak, de olyan is akadt, amely jelöletlen volt. Az egyik vaddisznólapockának 2010-ben járt le a minőségmegőrzési ideje, a cayenne borsnak pedig több, mint hat éve. Az üzem helyiségei koszosak, rozsdásak voltak. A fő profiljuk egyébként a különböző kolbászok és szalámik előállítása volt.

KORLÁTOK KÖZÉ SZORULT, KIVÁGTÁK

Feszítővágóval tudták csak a tűzoltók kiszabadítani azt a férfit, aki beszorult két korlát közé hétfő délután a Boráros téren. Úgy tudjuk, a férfi a korlátokon ült és akkor szorult be, amikor lecsúszott onnan. Miután a tűzoltók kiszabadították, átadták a mentőknek, mert szinte minden testrésze fájt.

TESTVÉRGYILKOS: „MEGTÖRT A BÖRTÖN”

Nem emlékszik rá, de beismerte testvére megölését a biatorbágyi gyilkos. A férfi elvonási tünetek hatása alatt nyakon szúrta húgát, majd édesanyját is meg akarta ölni Biatorbágyon. Azt mondta, mentális zavarban szenvedett a droghasználat miatt, ezért nem volt tisztában azzal, mit tesz. Az ügyészség 18 és fél év fegyházat ajánlott a férfinak az előkészítő ülésen, de ezt ő nem fogadta el, tárgyalást akart.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?