INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

VEGYSZERREL AKARTA FELOLDANI APJÁT

Megölte az apját egy férfi Ózdon, a holttestet feldarabolta, majd vegyszerben akarta feloldani. Elviselhetetlen bűz terjengett az utcában, így bukott le. A szomszédok szerint karanténban voltak mind a ketten, miután külföldről hazajöttek. A két hét leteltével az apa elment a kocsmába, ezután összevesztek, ekkor ölte meg a fiú. Majd vásárolt több tíz liter vegyszert és egy hordót, hogy megsemmisítse apja holttestét.

Nézd meg a teljes riportot!

TRAGIKUS BALESET, RENDŐR AZ ÁLDOZAT

Szabadnapos rendőrök vezették azt a két autót, amelyek Debrecen mellett ütköztek össze. Egyikük meghalt, a másik életveszélyesen megsérült. Az áldozat egy terepjáróval előzött, nem látta, hogy szemből érkezik a másik autó, amelyik kigyulladt a baleset után, azt egy huszonéves rendőrnő vezette. A meghalt sofőrrel egy rokona utazott, aki szintén súlyosan megsérült.

Nézd meg a teljes riportot!

EMBERÖLÉS KÍSÉRLETÉVEL VÁDOLNÁK

Megütött, majd többször fejbe is rúgott egy játékvezetőt az orosz válogatott korábbi kapitánya egy amatőr meccsen. Az 57-szeres válogatott Roman Sirokov elvesztette az önuralmát és nekiesett a bírónak, miután piros lapot kapott. Az esetről videó is készült. A brutális támadás hatalmas felháborodást váltott ki Oroszországban. A bíró ügyvédjei azt szeretnék, ha emberölés kísérlete miatt emelnének vádat a focista ellen.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?