INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ÉLETFOGYTOT KAPOTT A CSENGELEI RÉM

Életfogytiglani fegyházra ítélte a bíróság a csengelei gyilkost. A török férfi az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél lőtte agyon egyik ismerősét, annak kollégáját pedig életveszélyesen megsebesítette. Az ítélet szerint a férfi azért gyilkolt, mert nem kapta vissza azt a pénzt, amit korábban kölcsönadott. 2017 december negyedikén ezért Hegyeshalomra autózott, ott megvárta áldozatát, követte, majd hidegvérrel ötször is rálőtt.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖNGYÚJTÓVAL JÁTSZOTT, LEÉGETT A HÁZ

Egyedül menekítette ki négy gyermekét az égő házukból egy családanya Szilágyon. Ötéves fia öngyújtóval játszott a házhoz épített pajtában, először ott csaptak fel a lángok, majd a tűz szinte percek alatt átterjedt a család otthonára is. A gyerek valószínűleg egy papírt gyújtott meg, amit aztán eldobott. A szomszédok szerint sok baj volt a kisfiúval. A tető teljesen leégett, az épület pedig lakhatatlan lett.

Nézd meg a teljes riportot!

SOKALLJA A BÜNTETÉST A GYILKOS FÉRFI

Beismerte tettét az a férfi, aki egy veszekedés után úgy meglökte az egyik ismerősét Balatonfüreden, hogy az belehalt a sérüléseibe. A férfi azzal viszont nem ért egyet, hogy emiatt évekre börtönbe kéne mennie, szerinte ugyanis a büntetése túl sok. A férfi italozásból tartott hazafelé, amikor találkozott az ismerőseivel, akiktől cigarettát kért. Először nem kapott, de együtt mentek tovább. A gyilkos férfi most elmesélte a Tényeknek, mi történt ezután.

Nézd meg a teljes riportot!

LOTTÓZÓBAN ÁRULTA A DROGOT A TULAJ

Lottózóként működött korábban az a ferencvárosi üzlet, ahol drogot árult egy 49 éves férfi, most fogták el a rendőrök. Egy társa is volt, aki a beszerzésben segített. Telefonos egyeztetés után lehetett tőlük átvenni a megrendelt mennyiségű drogot. A két férfira a rendőrök lecsaptak, az egykori lottózóban fogták el őket. Végül házkutatást is tartottak, ahol még több drogot és pénzt is találtak.

Nézd meg a teljes riportot!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?