Létrehozva: 2020.09.15.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Meghalt egy motoros, amikor egy autóval ütközött Ajkán. Olyan szerencsétlenül esett, hogy becsúszott az elé kikanyarodó autó alá, valószínűleg ez okozta a tragédiát. A motoros csaknem 30 métert csúszott, mielőtt az autónak csapódott. Úgy tudjuk, viselt védőfelszerelést, csak a feje lógott ki az autó alól, amikor a segítségére siettek a járókelők. Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez, de nem tudták megmenteni az életét.

Féltékenységből dobált Molotov-koktélokat több pilisi ház kertjébe is egy 57 éves férfi. A helyiek szerint a feleségét kereste, majd a rendőröknek bevallotta, azt hitte, a házban lakók hazudnak neki, ezért állt bosszút és dobta be a kertekbe a benzinnel töltött palackokat. Az ámokfutó több mint fél millió forintos kárt okozott.

Brutális állatkínzás Lőrinciben, hattyúkat vertek kegyetlen fiatalok. A tónál a régi strandon kirándulók találták meg a három madarat. Közülük egyet hiába vitt magával egy madármentő, azt is annyira kegyetlenül megverték, hogy néhány óra múlva elpusztult.

Zokogva nyilatkozott a Tényeknek az a szegedi édesanya, akinek a hatéves kislányát halálra gázolta egy teherautó hétfőn. Kiarát a sógornőjére bízta rá, hogy hozza haza az óvodából, mert ő dolgozott, ezután történt a tragédia. A megtört nő beleőrül a bizonytalanságba, még mindig nem tudja ugyanis, hogy mi történt pontosan. Továbbra is keresi azt a szemtanút, aki végignézte a balesetet.

Meg akarta dönteni a koronatanú vallomását B. László, akit azzal vádolnak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A bíróságon most azt a felvételt is levetítették, amelyen látszik, ahogy az ájult nőt cipeli a mélygarázsban. De meghallgatták a nő egy barátnőjét is, aki szerint a koronatanú csak színlel. Sőt most az is kiderült, hogy a férfi mobiltelefonjából kinyert információkat az FBI szerezte meg.

A tűzifát akarta letakarni testvére ponyvájával egy férfi, de ő nem adta oda neki, ezért előkapta a nála lévő vadásztőrt és leszúrta a testvérét Ivánban. Öccse karját találta el a 17 centiméteres penge, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az agresszív férfit most ítélte el a bíróság, hat év börtönt kapott.

Játékfegyverrel fenyegetett meg az utcán két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban. A rabló marcali belvárosában hirtelen elővette a fegyvert a táskájából, majd a fiatalokra fogta és azt mondta nekik, azonnal adják oda értékeiket. A rablót a TEK munkatársai fogták el, a házkutatás során megtalálták nála a fegyvert és a pénzt is. A nő letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az óriásmellű modell zaklatta az angol sztárcsapat focistáit - képek

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

„Minden esése emlékeztet minket arra, hogy fogy az időnk" – Alig merik kivinni az udvarra szülei az izomsorvadásos Ádint

INSIDER

Ezt nem hiszed el: emberi ürülékkel és konyhai szeméttel repül a magyar légitársaság gépe

INSIDER

Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Menczer Tamás: Néhány óra alatt összegyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz