INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

AUTÓ ALÁ CSÚSZOTT A MOTOROS, MEGHALT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghalt egy motoros, amikor egy autóval ütközött Ajkán. Olyan szerencsétlenül esett, hogy becsúszott az elé kikanyarodó autó alá, valószínűleg ez okozta a tragédiát. A motoros csaknem 30 métert csúszott, mielőtt az autónak csapódott. Úgy tudjuk, viselt védőfelszerelést, csak a feje lógott ki az autó alól, amikor a segítségére siettek a járókelők. Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez, de nem tudták megmenteni az életét.

MOLOTOV-KOKTÉLOKKAL DOBÁLÓZOTT

Féltékenységből dobált Molotov-koktélokat több pilisi ház kertjébe is egy 57 éves férfi. A helyiek szerint a feleségét kereste, majd a rendőröknek bevallotta, azt hitte, a házban lakók hazudnak neki, ezért állt bosszút és dobta be a kertekbe a benzinnel töltött palackokat. Az ámokfutó több mint fél millió forintos kárt okozott.

GYEREKEK VERHETTÉK HALÁLRA A HATTYÚT

Brutális állatkínzás Lőrinciben, hattyúkat vertek kegyetlen fiatalok. A tónál a régi strandon kirándulók találták meg a három madarat. Közülük egyet hiába vitt magával egy madármentő, azt is annyira kegyetlenül megverték, hogy néhány óra múlva elpusztult.

SZEMTANÚT KERES A GYÁSZOLÓ ÉDESANYA

Zokogva nyilatkozott a Tényeknek az a szegedi édesanya, akinek a hatéves kislányát halálra gázolta egy teherautó hétfőn. Kiarát a sógornőjére bízta rá, hogy hozza haza az óvodából, mert ő dolgozott, ezután történt a tragédia. A megtört nő beleőrül a bizonytalanságba, még mindig nem tudja ugyanis, hogy mi történt pontosan. Továbbra is keresi azt a szemtanút, aki végignézte a balesetet.

VIDEÓN, AHOGY VISZI AZ ÁJULT LÁNYT

Meg akarta dönteni a koronatanú vallomását B. László, akit azzal vádolnak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A bíróságon most azt a felvételt is levetítették, amelyen látszik, ahogy az ájult nőt cipeli a mélygarázsban. De meghallgatták a nő egy barátnőjét is, aki szerint a koronatanú csak színlel. Sőt most az is kiderült, hogy a férfi mobiltelefonjából kinyert információkat az FBI szerezte meg.

ÖSSZEVESZTEK A PONYVÁN, TŐRREL SZÚRT

A tűzifát akarta letakarni testvére ponyvájával egy férfi, de ő nem adta oda neki, ezért előkapta a nála lévő vadásztőrt és leszúrta a testvérét Ivánban. Öccse karját találta el a 17 centiméteres penge, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az agresszív férfit most ítélte el a bíróság, hat év börtönt kapott.

JÁTÉKFEGYVERREL RABOLT AZ UTCÁN

Játékfegyverrel fenyegetett meg az utcán két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban. A rabló marcali belvárosában hirtelen elővette a fegyvert a táskájából, majd a fiatalokra fogta és azt mondta nekik, azonnal adják oda értékeiket. A rablót a TEK munkatársai fogták el, a házkutatás során megtalálták nála a fegyvert és a pénzt is. A nő letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?