INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

SZOMSZÉDOK MENTETTÉK MEG A KISLÁNYT

Szomszédok rohantak le egy családi házat az egyik Heves megyei településen. Egy nyolcéves kislány kiabált segítségért. Amikor az ott élők bementek a házba, még nem sejtették, milyen látvány fogadja őket. A szemtanúk szerint a részeg édesapa a gyereken feküdt és erőszakoskodni próbált vele. A helyiek hívták a rendőröket, akik elfogták az apát. A gyerek előbb orvoshoz, majd az édesanyjához került. Megrázó riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

FIGYELMETLEN SOFŐR MIATT HALT MEG

Gyorsan ment és az utat sem figyelte az a sofőr, aki belehajtott egy úton álló autóba a 33-as úton, Debrecennél. Az autó ettől egy kamionnak csapódott és kigyulladt. A benne ülő asszonyt ugyan kimentették, de később a kórházban meghalt. A hibás sofőr most állt bíróság elé.

VILLÁM CSAPOTT A HÁZBA, LEÉGETT

Villám csapott Budapesten egy családi házba. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Az ott élő 87 éves asszony azt mondja, akkora volt a durranás, hogy majdnem kiesett az ágyból, az egyik szomszéd pedig azt hitte, hogy petárdáznak. A tűzoltóknak másnap reggel öt órára sikerült teljesen eloltaniuk a tüzet.

Nézd meg a teljes riportot!

 

ÚJRA A DUNA-PARTI KÖVEKRE ZUHANT EGY FÉRFI

Megint a Duna-parti kövekre zuhant egy férfi Budapesten. Most a Batthyány tér közelében esett le egy külföldi férfi. Az elmúlt nyolc napban ez már a harmadik ilyen eset. Múlt hétvégén a Boráros térnél zuhant egy férfi a kövekre, ő két nappal később meghalt. Augusztus elején pedig két férfi zuhant a Lánchíd pesti oldalán a kövekre. Ott azóta hordókból, szalagokból építettek korlátot.

Nézd meg a teljes riportot!

 

JÁRDÁN KERÜLIK KI A DUGÓT A VÁROSBAN

Unják a várakozást, ezért inkább a járdára hajtanak, így kerüli ki több autós is a dugót. Most a TV2 egyik nézője küldött egy felvételt arról, hogy Budapesten egymás után két sofőr is ugyanezzel a módszerrel előzte meg a dugóban várakozókat.

VILÁGHÍRÛ LETT A MAGYAR KUTYA HÛSÉGE

Halott gazdája mellett feküdt hetekig egy újpesti kutya, Zsazsa. Hűségének híre bejárta a világsajtót is. Százak jelentkeztek már érte, de az állatvédőknek ki kell várniuk a halott asszony családjának döntését, hogy lemondanak-e a kutyáról. Zsazsa most ideiglenes befogadónál van, de ő továbbra is csak arra vár, hogy megpillanthassa gazdáját, aki évekig gondját viselte.

Nézd meg a videót itt!

OLCSÓBB LETT A HAL

Csökkent az ÁFA, így a friss és a fagyasztott hal is olcsóbb lett. Az árcsökkentéstől az áruházak azt remélik, hogy idén még tovább nő a haltermékek forgalma. De hogy ez az alacsonyabb ár mennyire lesz tartós, és mit mutatnak az eddigi tapasztalatok, azt most megmutatjuk.

Nézd meg a videót itt!

TÛZIJÁTÉKKAL LÕTTÉK A HÁZAT

Majdnem kiégett egy lakás szilveszter éjjel Kiskunhalason. Egy bulizó társaság a rakétákat szándékosan a bérházak felé lőtte, az egyik erkélyen pedig megégett a redőny és a szúnyogháló. Csak a szerencsén múlt, hogy nem csaptak fel a lángok, több lakás is kiéghetett volna. A tulajdonosnak így is 100 ezer forintos kára lett.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?