INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

20 CENTIS KÉSSEL TÁMADT A TAXISRA

20 centis késsel támadt egy nő egy nyíregyházi taxisra. A fuvar közben a sofőrrel beszélgetett, majd kiabálni kezdett és ordított, végül nem akart kiszállni, ekkor kést rántott. A sofőrt majdnem hasba szúrta. A taxisnak szerencséje volt, mert ki tudott ugrani a kocsiból, de közben a nő elvitte a pénztárcáját.

RIADT EMU SZALADGÁLT AZ AUTÓK KÖZÖTT

Riadt emu szökött meg és szaladgált Szolnoknál az úton az autók között. Egy férfinak sikerült felvételt készítenie a hihetetlen szökésről, azt mondja, találkozásukkor nem csak ő, hanem valószínűleg az emu is nagyon meglepődött. Az állat félelmében szaladgált össze-vissza, majd végül annyira megijedt, hogy elfutott. Az autósok megálltak, nem szerették volna, ha baleset történik. Nemrég Csepelen üldöztek egy emut, akkor többen próbálták befogni.

SZALMÁT ADTAK EL CIGARETTA HELYETT

Cigi helyett szalma. Egy szabolcsi banda úgy akart pénzt szerezni, hogy cigarettát ígértek, de helyette a dobozokba földet és szalmát tömtek. Találtak is egy vevőt, aki 30 millió forintot kért kölcsön, hogy beszálljon a csempész cigaretta-bizniszbe. Az üzletkötés után azonban cigaretta helyett a banda először egy rablás meséjét adta elő, majd az átvert férfi megkapta a becsomagolt cigarettásdobozokat, amikben azonban csak szalma és föld volt.

KOCSMÁBA VITTÉK GYEREKEIKET A SZÜLŐK

A tűző napon hagyta babakocsiban ülő gyermekét egy anya, amíg ő a kocsmában ivott Pécsen. Éveken keresztül kocsmáról kocsmára hordta négy gyermekét egy alkoholista pár a városban. Olyan is előfordult, hogy összecsuklásig itták magukat a szülők, a gyerekek pedig órákra felügyelet nélkül maradtak. Az ügyészség vádat emelt a szülők ellen, akiktől el is vehetik a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?