INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

VÉRES BOZÓTVÁGÓVAL TÁMADT A BULIN

Egy házilag készített bozótvágó késsel támadt anyja élettársára egy férfi Dabason. Úgy tudjuk, születésnapot ünnepeltek, de miután elmentek a vendégek, a férfi őrjöngeni kezdett és megtámadta anyja barátját. A karddal fejbe akarta vágni a férfit, aki a karjával kivédte az ütést, majd elmenekült a rokonokhoz. A megvadult férfit a rendőrök fogták el. A bíróság szerdán elrendelte letartóztatását, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

ZAVARTA A FŰNYÍRÓ, EZÉRT KÉSELT

Fűnyírás közben szúrtak hátba egy férfit Marcaliban. A részeg támadót valószínűleg a fűkasza hangja zavarta, vagy nem tetszett neki, ahogy a férfi dolgozik, ezért döfte a hátába a kést. Az első szúrás után a részeg férfi folyamatosan fenyegetőzött, a másik pedig a fűkaszával védekezett. A támadót a rendőrök, a megszúrt férfit pedig a mentők vitték el.

MEGVERTE AZ ELLENŐRT, RUGDOSTA A BUSZT

Mellkason ütötte a jegyellenőrt egy nő a 99-es buszon, mert a jegyét vagy a bérletét szerette volna elkérni. Miután megütötte az ellenőrt, a következő megállónál leugrott a buszról és még annak oldalát is elkezdte rugdosni. A rendőrök nagy erőkkel keresik. Ha a nőt megtalálják és bebizonyosodik a bűnössége, akár nyolc év börtönbüntetést is kaphat.

SZOLGÁLAT KÖZBEN KÉRTÉK MEG A KEZÉT

Mentőápoló kérte meg vám- és pénzügyőr barátnője kezét szolgálat közben a záhonyi határon. A rendhagyó lánykérés a mentőszolgálat, a NAV és a rendőrség bevonásával történt. Az előkészületek pedig a legnagyobb titokban zajlottak. A lány levegőhöz sem jutott a meglepetéstől, könnyeivel küszködve mondta ki az igent.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?