INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

VÉGIGNÉZTE 13 ÉVES ÖCCSE HALÁLÁT

Beakadt a lába a hínárba egy 13 éves gyereknek, ezért fulladhatott bele egy bányatóba a Borsod megyei Boldván. A fiú testvéreivel fürdött a hirtelen mélyülő vízben, úszni viszont nem tudott. Bátyjuk egyik testvérüket kihúzta, de a legkisebbet már nem tudta megmenteni. Holttestét búvárok emelték ki a partra. A családban nem ő az egyetlen, aki a tóba fulladt, néhány éve az unokatestvérük is így halt meg.

Nézd meg a teljes riportot!

 

KÉT GYEREKE GYÁSZOLJA A MEGÖLT APÁT

„Teljesen összezuhant a család. Üvölt bennem a fájdalom” – ezt mondja a Tényeknek annak a férfinak a testvére, akit kegyetlenül megöltek Érden. Szerinte a testvérét álmában ölték meg a támadói! Először ököllel ütötte az egyik, aztán, illetve közben összeszurkálta a másik, végül magára hagyták. A család azt mondja, erre nincsenek szavak. Két gyerek maradt édesapa nélkül, ők már ráadásul tudják, hogy mi történt vele.

Nézd meg a teljes riportot!

 

HAZAMEHETTEK A BUSZBALESET SÉRÜLTJEI

Már többen elhagyhatták a kórházat a vasárnap reggeli lengyel buszbaleset sérültjei közül. Bulgáriából Lengyelországba tartott a turistabusz, amikor valószínűleg a sofőr elaludt és fékezés nélkül az árokba hajtott. A sofőr váltótársa kirepült a buszból, azonnal meghalt. Egy ötéves kislánynak a feje sérült meg, de már ő is hazamehetett. Egy autó fedélzeti kamerája felvette a balesetet, a rendőrség most ezt is vizsgálja.

Nézd meg a teljes riportot!

 

SZÜLETÉSNAPI BULIJÁN FULLADT A TÓBA

Születésnapi buliján fulladt bele egy tóba egy 30 éves magyar férfi Nagymegyer közelében, Szlovákiában. Egy félig felfújt gumicsónakban ült, az felborult, a férfi kiesett belőle és azonnal elmerült. A részeg társaság percekig senkinek sem szólt, hogy a barátjuk eltűnt. A holttestet tízméteres mélységből hozták fel a mentőcsapatok. A férfi ivott, úgy ment a tóra, ráadásul úszni sem tudott.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?