INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BARACK MÉRETŰ JÉG ROMBOLT A FALUBAN

Hatalmas pusztítást okozott a szerda esti vihar Magyarbánhegyesen, csak ezt a kis falut tarolta le az egész országban. Akkora volt a szél, hogy több fát is kidöntött és letépte a házak tetejét. A temetőben gyökerestül csavarta ki a fákat, amik a sírokra borultak. Az egyik helyi férfi szerint kajszibarack méretű jég esett, még az autósok is menekültek. A helybéliek azt mondják, életükben nem láttak még ekkora pusztítást.

Nézd meg a teljes riportot!

VIDEÓ: DUNÁBA UGROTTAK A LÁNCHÍDRÓL

A Lánchídról ugrott a Dunába két fiatal, az esetről videó is készült. A barátnőjével ült a rakparton egy nő, ők vették észre a zuhanást. A felvételből az nem derül ki, hogy a fiatalok megsérültek-e, de látszik, hogy kiúsztak a partra. A felelőtlen ugrás nagyon veszélyes, bárhol lehet ugyanis olyan törmelék vagy szemét a vízben, ami súlyos vagy életveszélyes sérülést okozhat, erre ráadásul korábban is volt már példa.

Nézd meg a teljes riportot!

BÚVÁRKODOTT A ROBBANÁSKOR, TÚLÉLTE

Élete első búvármerülése mentette meg egy fiatal magyar nő életét Bejrútban. A robbanás pillanatában épp a víz alá merült, csak emiatt élte túl a katasztrófát. Három búvártársával együtt nagyon megijedtek, azonnal a felszín felé indultak, azt hitték, dinamittal halásznak a közelükben. A nő szerint, ha épp nem merül, akkor a raktárak közelében lett volna a tragédia idején.

Nézd meg a teljes riportot!

HALÁLÁRA GONDOLT AZ ESKÜVŐJE UTÁN

„Azon gondolkodtam, hogy vajon most meghalok-e” – ezt nyilatkozta az a nő, akit az esküvői ruhájában fotóztak, amikor a bejrúti hatalmas robbanás történt. A 29 éves asszony épp mosolyogva nézett a kamerába, amikor hirtelen remegni kezdett a föld és mindent beterített a füst. A nő kétségbeesve menekült az életéért, esküvői ruhában futott át a városon. Azt mondja: olyan volt az egész, mint egy rémálom.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?