INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

LÁNYAIT ERŐSZAKOLTA MEG A GYŐRI APA

Fakanállal és horgászbottal verte, majd fojtogatta is lányait egy győri apa. Mind a négy gyerekét molesztálta, kettőt rendszeresen meg is erőszakolt. 14 éves lányának születésnapja után azt mondta, hogy felvilágosítást tart neki, majd szexuálisan zaklatta, de a hatéves gyerekét is molesztálta. A kegyetlen támadásoktól az anyjuk sem védte meg a gyerekeket, a házaspár ellen most emeltek vádat. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

NÉGY GYEREKKEL MENEKÜLTEK A TŰZ ELŐL

Négy gyerekkel menekültek a szülők egy égő házból Csengersimán. A család még aludt, amikor a házban felcsaptak a lángok. A szomszédok riadtak fel arra, hogy füstszagot éreznek és valami egyre jobban ropog. Azonnal kirohantak, de akkor a ház már nagyon égett. Végül a tűzoltók fékezték meg a lángokat, de a ház így is lakhatatlan.

Nézd meg a teljes riportot!

LÁBGÖRCS MIATT REKEDT A BALATONBAN

Halálfélelme volt, miközben szörfdeszkájába kapaszkodva hánykolódott a Balatonban egy szörfös. A hirtelen jött vihar miatt borult bele a vízbe, görcsöt kapott a lába, így nem tudott visszaállni a deszkára. Attól félt, hogy besötétedik és nem fognak rátalálni. Végül a partról többen is észrevették és segítséget hívtak. Most a Tények kameráin keresztül üzent megmentőinek.

Nézd meg a teljes riportot!

SZÖKÖTT SIKLÓ LÓGOTT A VÉCÉJÉBŐL

Halálra rémült egy férfi, amikor egy fél méteres hüllő LÓGOTT reggel a lakása WC-tartályából Nyíregyházán. A férfi azt mondta, majdnem megállt a szíve, annyira megijedt. Párjával először azt hitték, hogy egy kígyó lehet a tartályban. Végül a helyi állatkertből érkezett segítség, hogy befogják az állatot. Kiderült, hogy egy gabonasikló szökött meg egy szomszédos lakás terráriumából.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?