INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

TITKOLJA FIA ELŐTT AZ ANYJA HALÁLÁT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Összetörve beszélt a tragédiáról az a férfi, akinek felesége a karjaiban halt meg Újbudán, miután egy öngyilkos férfi 50 méteres magasságból rázuhant az asszonyra. Hároméves kisfiuk is végignézte a brutális balesetet, neki még nem merték elmondani, hogy az anyukája meghalt. A férfi féléves kislánya csak a szerencsének köszönheti az életét. A tragédia helyszínére kísértük vissza az özvegy apát. Megrázó riport következik.

ZÁRLATOS JAKUZZI OKOZTA A TÜZET

Egy zárlatos jakuzzi miatt gyulladt ki egy garázs és a szomszédos ház is Vácon. Az épület tetejének egy része megégett és még egy ablak is kitört. Az óriási lángokat gyorsan sikerült megfékezni. A garázs tulajdonosai nem voltak otthon, a szomszédok hívták ki a tűzoltókat. A lángokat hatalmas robbanások kísérték.

ÁROKBA HAJTOTTAK A LOPOTT BUSSZAL

Árokba hajtottak egy lopott busszal Kulcsnál, a járatot totálkárosra törték. A busszal a sofőr leparkolt, az indítókulcsot benne hagyta, az ajtókat kívülről bezárta. A tolvaj először a településen egy villanyoszlopnak ment, majd az árokba borult vele. A tettest elfogták, egy 19 éves helyi férfi lopta el a buszt.

SZÁGULDÓ AUTÓK KÖZÖTT BICIKLIZETT

Életveszélyesen biciklizett egy férfi a 8-as számú főúton hétfőn délután. Az esetről videó is készült, amit egy autó utasa készített. Az út mellett nem volt leállósáv, a biciklis sehova nem tudott lehúzódni, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Egy szakember szerint már egy kisebb ütközés is életveszélyes lett volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?