INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

PÁRJA MELLETT HALT MEG A BALATONBAN

Végignézte, ahogy párja elmerül a vízben, majd sikoltozva úszott a partra egy fiatal nő Balatongyöröknél. A pár egy gumiunikornissal evezett be a tóba, majd valószínű, hogy az erős szél bentebb sodorta őket, végül felborultak. Úgy tudjuk, a férfi nem tudott úszni, mire a barátnője kiúszott a partra és segítséget kért, már késő volt.

Nézd meg a teljes riportot!

KIZUHANT AZ AUTÓBÓL A 14 ÉVES FIÚ

Kizuhant az autóból egy 14 éves fiú, miután a kocsi – amiben utazott – padkának hajtott, megpördült és a villamossíneken állt meg a Hungária körúton Budapesten. A gyereket életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az autó sofőrjét pedig megbilincselve vitték el a mentők, mert nem működött együtt a rendőrökkel és valószínűleg ivott is. Az autóban utazott egy nő is, őt is súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

TÖBB EZREN MARADTAK IVÓVÍZ NÉLKÜL

14 ezer ember maradt ivóvíz nélkül Somogy megye több településén. A hétvégi villámárvíz ugyanis elmosta a nagyatádi vízerőművet is. Még napokig lajtoskocsival járják majd az utcákat, amiből a helyiek ivóvizet tudnak tölteni. De a garázsokban is több százezer forintos károkat okozott a Rinya-Patak kiáradása. Több út is beszakadt, van, ahol teljesen lezárták a forgalmat. Volt, aki azt mondta, csak az ő házában több százezer forintos a kár.

Nézd meg a teljes riportot!

BEKÖTÖZÖTT ZSÁKBAN VITTE A KUTYÁKAT

Perceik voltak hátra azoknak a kölyökkutyáknak és egy kecskének, amelyeket összekötözött zsákokban találtak meg egy furgon utánfutóján A sofőr egy budapesti áruház parkolójában lett gyanús az egyik biztonsági őrnek, aki nyüszítést hallott és látta, hogy a zsákok mozognak. A furgon elé ugrott, amikor el akart hajtani a sofőr. Úgy tudjuk, az állatokat emberi fogyasztásra szánhatták.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?