INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

KORLÁTNAK CSAPÓDOTT, MAJD MEGPÖRDÜLT

Részegen akart az egri viaduktra felhajtani egy autós, végül elrántotta a kormányt, nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd megpördült. A brutális balesetet felvette a mögötte érkező autós fedélzeti kamerája. A kocsi az ütközés után a tetején állt meg, teljesen behorpadt és még a szélvédője is betört. A sofőrt – szinte hihetetlen, de – könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

NYUGDÍJAS ERŐSZAKOLTA MEG A TINIT

Egy 65 éves nyugdíjas férfi erőszakolt meg egy 16 éves lányt egy házibuliban Tárkányban. Az idős ember akkor lopózott a tini szobájába, amikor a lány mélyen elaludt az alkoholtól. Kihasználta, hogy meg sem tud mozdulni és végül megerőszakolta. A férfi most állt bíróság elé, nem ismerte el a bűnösségét, így az ügyét szeptemberben tárgyalja a törvényszék.

Nézd meg a teljes riportot!

OLCSÓBB ALBÉRLETEKKEL INDUL A SZEZON

Rekordmennyiségű lakás áll üresen, a koronavírus-járvány ugyanis az induló albérletszezont is megváltoztatta. Csütörtökön hirdetik ki a felvételi ponthatárokat, ezután hatalmas rohamra készülnek a szakemberek. Budapesten például 30-40 ezer forinttal lettek olcsóbbak a kiadó lakások. De például Pécsett és Miskolcon drágábbak lettek az albérletek.

Nézd meg a teljes riportot!

SPECIÁLIS AUTÓRA GYŰJT GYEREKEINEK

Óriási segítség lenne egy új, speciális autó egy hajdúnánási családnak. A szülők 24 éve gondozzák mozgáskorlátozott lányaikat, de nemrég az apa sérvet kapott, annyit emelgette a lányokat. Ezért egy olyan autót szeretnének, ahova a két gyereket emelés nélkül be lehet ültetni. Egy ilyen autó viszont nagyon sok pénzbe kerül, erre pedig a családnak nincs pénze.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?