INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

COMBON SZÚRTA A GYEREK A NŐT

Egy gyerek késelt meg egy nőt a nyílt utcán, fényes nappal Jászapátiban. A 11 éves fiú összeveszett valamin a nővel, majd a vita odáig fajult, hogy a fiú bicskát rántott és lábon döfte vele az asszonyt. A helyiek felháborítónak tartják a történteket, volt, aki azt mondta, este már ki sem mer menni az utcára.

Most nyugodt, csendes az a környék Jászapátiban, ahol egy gyerek késelt meg egy 40 év körüli asszonyt. A fiú combon szúrta a nőt.
„Ismerőssel találkoztam, azt kérdeztem, mi van? Azt mondja, hát egy 11 éves fiú megszúrt egy asszonyt.”
A fiú reggel az utcán kezdett el vitatkozni az asszonnyal, majd bicskát rántott és megsebesítette vele a nőt, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.
„A fiatal gyerekek késsel járnak iskolába? Mert akkor ő még iskoláskorú.”

A helyiek felháborítónak tartják a történteket.
„Este én már nem merek kijönni Jászapáti belterületén. Egyáltalán sehová nem merek elmenni este. ”
A nyomozók a gyereket rövid időn belül azonosították és meghallgatták, beismerte a tettét. Életkorára való tekintettel nem büntethető, a rendőrség ilyen esetekben az illetékes hatóságokat értesíti.

PULÓVER MIATT ÖLT: HA FIZET, SZABADUL

Kiszabadulhat a börtönből az a férfi, aki tavaly ősszel halálra késelte ismerősét. Az áldozatot a mellkasán érte a szúrás, azonnal belehalt a sérülésébe. A bíróság most viszont arról döntött, hogy a késelőt 10 milliós óvadék fejében kiengedik az előzetes letartóztatásból. A határozat még nem végleges, ugyanis az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

 

BUSZBA CSAPÓDOTT, AZONNAL MEGHALT

Azonnal meghalt egy nő, amikor autójával frontálisan egy buszba csapódott Nyírvasvári és Terem között. Az autós egy jobbra ívelő kanyarnál áttért a szemközti sávba, ekkor történt a halálos ütközés. A munkásokat szállító busz hiába próbálta elkerülni a balesetet, akkora erővel csapódtak egymásnak, hogy a kocsit alig lehetett felismerni.

Az autó eleje teljesen összetört, a vezető felőli oldalát pedig le kellett vágniuk a tűzoltóknak a halálos baleset után.
A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

LAJCSI: AZ ÖRDÖGGEL IS CIMBORÁLNÉK

Elfogadná a felfüggesztett börtönbüntetést Galambos Lajos annak érdekében, hogy ne kelljen börtönbe mennie. A zenész napra pontosan négy éve küzd azért, hogy bebizonyítsa ártatlanságát. A vádiratban a Budaörsi Járási Ügyészség 2–12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta a mulatós sztárral szemben. A szakértői becslések szerint Galambos Lajos 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el.

„Ha az ördöggel cimborálhatnék, akkor azt is megtenném. A nyugalmam, a családom nyugalma és egyáltalán, a saját érdekemben.” – mondta.
Lajcsinak legközelebb novemberben kell leülnie a vádlottak padjára.

címkék:
És ezeket olvastad már?