INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NEM ENGEDTÉK BE A VAKVEZETŐ KUTYÁVAL

Nem engedtek be egy vak férfit egy lakberendező áruház éttermébe, mert az őt segítő kutyájával volt. A férfi hiába próbálta meggyőzni az ott dolgozót, hogy a vakvezető kutya bárhova bemehet, ő nem jutott be. Az áruház később elismerte, hogy hibáztak. A vakok és gyengénlátók nap mint nap találkoznak ilyen problémákkal.

Nézd meg a teljes riportot!

BELŐTT AZ ÓVODA ABLAKÁN

Belőtt egy óvodába egy férfi Komáromban. Madarakra lövöldözött, közben találta el az egyik ablakot. Az egyik közvetlen szomszédja azt mondta a Tényeknek, hogy finoman fogalmazva nagyon furcsa ember. Egy másik szomszédja pedig arról beszélt, hogy többen félnek, kerülőúton járnak dolgozni, nehogy eltalálja őket. A férfit tiltott fegyverhasználattal gyanúsítják.

Nézd meg a teljes riportot!

MEDVÉK TÖRTEK BE A SZÁLLODÁBA

Megdézsmálták a mézet és a szalonnát azok a medvék, akik az éjszaka folyamán törtek be egy bálványosi szállodába. A négy állat a konyhát és az élelmiszerraktárat is átkutatta. A helyiek szerint a medvék az éhség miatt merészkednek egyre közelebb az emberekhez, ráadásul a turisták is rendszeresen tesznek ki nekik ételmaradékot.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?