INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ADÓSSÁGUK MIATT ÖLTE MEG SZERELMÉT

Együtt akartak öngyilkosok lenni, végül csak a férfi ölte meg szerelmét és kutyáját Zalaegerszegen, magával ugyanis már nem volt bátorsága végezni. A pár az adósságai miatt döntött úgy még januárban, hogy véget vetnek az életüknek. Akkora közüzemi tartozást halmoztak fel ugyanis, hogy ki kellett volna költözniük az albérletükből, ezért a férfi dróthurokkal megfojtotta a nőt és a kutyát is. Most 12 évre ítélte a bíróság.

Nézd meg a teljes riportot!

UTCÁRA ROHANTAK A FÖLDRENGÉS MIATT

Olyan volt, mintha a metró épp a ház fölött robogna el. Ezt mondta egy Somogyszobon élő férfi, miután 3,5-es erősségű földrengés rázta meg a települést tegnap este. Mindenki az utcára rohant, annyira megijedtek. Volt, aki tévénézés közben a mozgó heverőről ugrott le, mert még az is rázkódni kezdett. Két nap alatt ez volt a második földrengés Magyarországon.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉT AUTÓVAL MENTEK SZEMBE AZ M1-ESEN

Egyszerre két autó is szembe ment a forgalommal szerda délután, az M1-es autópálya Budapestről kivezető szakaszán. A videót egy szabályosan közlekedő autós fedélzeti kamerája rögzítette. A sofőr nem akarta elhinni, amit látott, a két autós meg is fordult ugyanis a négysávos autópályán. Amióta feloldották a koronavírus-járvány elleni korlátozásokat, több autó van az utakon, de egyre több a megdöbbentő szabálytalanság is.

Nézd meg a teljes riportot!

KÍVÁNCSI VOLT A HANGJÁRA, EZÉRT LŐTT

Ki akarta próbálni, milyen hangja van, ezért lőtt ki a lakása ablakából egy 29 éves férfi Budapesten, a XIII. kerületben. A szomszédok nagyon megijedtek a dörrenésektől, azt hitték, valódi fegyverrel lövöldöznek, de kiderült, hogy egy gázpisztoly volt a férfinál. A rendőrök golyóálló mellényben mentek a helyszínre. A férfi elmondta: csúzlival is lőtt a szomszéd ház falára kálcium-tablettákat.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?