INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

NAPLÓBAN ÍRTA MEG, HOGY ÖLNI FOG

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Sátán segítségével megpróbálok gyilkolni – pár órával azelőtt írta le ezt naplójába az a férfi, aki megölt egy háromgyerekes édesanyát Kőbányán. 26-szor szúrta meg a nőt egy macsetével. A rendőröknek nem sokkal később írt egy e-mailt, amiben mindent bevallott. A gyilkosság előtt öt nappal, karácsonykor megerőszakolta 12 éves féltestvérét, de a kislány nem mert erről senkinek szólni.

KIREPÜLT AZ AUTÓBÓL, NEM ÉLTE TÚL

Kirepült az autójából és szörnyethalt egy férfi az M3-as autópályán. Ma kora reggel a vadháló egyik oszlopának csapódott a luxusterepjárójával, majd elemelkedett a földtől, métereket repült, s ezután még közel 200 métert csúszott, miközben többször megpördült. Végül a kocsi a tetején landolt a fák között. A sofőr valószínűleg nem használta a biztonsági övét, ezért repült ki a kocsiból.

KAPÁVAL ÉS KARDDAL ESTEK EGYMÁSNAK

Kapával, gereblyével, lapáttal, karddal, kővel támadt egymásra két család Taktaharkányban. Az ellenségeskedő felek egyébként rokonok, egy féltékenységi vita fajult odáig, hogy egymásra támadtak. A vitát – úgy tudjuk – az robbanthatta ki, hogy egy férfi egy másik nőért elhagyta az élettársát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?