INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

EGYMÁS KARJAIBAN HALTAK MEG

Van, aki dalt írt, van, aki pedig zenés videót állított össze a tragikus balesetben elhunyt fiatal párnak. A szerelmesek egy autóban ültek, megcsúsztak egy kanyarban és nagy sebességgel frontálisan csapódtak neki egy katonai teherautónak Baja térségében. A kocsi kigyulladt, egészen az utastérig terjedtek a lángok. A meghalt fiú barátai nyilatkoztak a Tényeknek, azt mondták, soha nem ment gyorsan, mindig megfontoltan vezetett.

Nézd meg a teljes riportot!

MILLIMÉTEREKEN MÚLT A TRAGÉDIA

Életveszélyesen tolatott egy autó az M7-es autópályán hétfő délután. Az autós valószínűleg túlment a veszprémi lehajtónál, ezért úgy gondolta, hogy a leállósávban visszatolat, ráadásul egy rövid időre vissza is ment a külső sávba, ahol majdnem összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. Csak a hátulról érkező kocsi sofőrjének köszönhető, hogy nem lett tragédia.

Nézd meg a teljes riportot!

BRUTÁLISAN VERTÉK EGYMÁST A TINIK

Tömegverekedés volt a nyílt utcán Miskolcon a Szinva-hídnál. A dulakodást többen is mobiltelefonnal rögzítették. A felvételen látszik, hogy középiskolások estek egymásnak, rúgták és ütötték egymást. Az utóbbi időben egyre több olyan felvétel került ki az internetre, ahol tinik brutálisan bántalmazzák egymást. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?