INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

„SAJNÁLOM AZ ÁLDOZATOK SZÜLEIT”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„ Drog hatása alatt gyilkolhatott fia”. Ezt mondta a Deák téri késelő anyja a Tényeknek. Szerinte fia józanul soha nem tett volna ilyet, nem volt erőszakos. Abban is biztos, hogy a kést valaki a kezébe adta. Családját azóta többször is halálosan megfenyegették. Az áldozatok családtagjainak pedig rajtunk keresztül üzent az anya.

SPECIÁLIS HORDÁGGYAL MENTETTEK

Egy speciális hordággyal hoztak le egy bajba jutott nőt Visegrádon, a Mogyoróhegyről. A nő már több száz métert túrázott, amikor rosszul lépett és a földre rogyott. Ezután már nem tudott továbbmenni, mert eltört a bokája. Autóval nem lehetett megközelíteni, ezért gyalog mentek a mentőcsapatok, akik kimondottan ilyen esetre kifejlesztett guruló hordágyon vitték le a hegyről a nőt, majd kórházba szállították.

VISSZAVEHETIK A KÜLÖNLEGES JOGRENDET

Visszavehetik a polgármesterektől a különleges jogrendet. A kormány kedden terjesztette elő a visszavonásról szóló törvényjavaslatot – jelentette be az operatív törzs kedd délelőtt. És egyre kevesebb a beteg, sőt már több, mint 1800-an gyógyultak meg a koronavírus-járványból. Jelenleg az aktív fertőzöttek száma 1436.

És ezeket olvastad már?