INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LEKAPCSOLTÁK A GÉPEKRÕL A LELÕTT NÕT

Lekapcsolták a lélegeztetőgépről azt a 21 éves nőt, akit volt barátja lőtt fejbe Budapesten. A támadó rárúgta az ajtót a párra és a nő kétéves kislánya szeme láttára előbb Vivien új barátját lőtte agyon, majd a gyerek édesanyjával is végzett. Ezután a férfi öngyilkos lett. A fiatal anya szülei felajánlották lányuk szerveit, hogy Vivien a halálával életeket menthessen. Megrázó riport következik.

Nézd meg a videót itt!

KALAPÁCCSAL AKARTA MEGÖLNI AZ ANYJÁT

Egy filmből vette az ötletet, hogyan ölje meg édesanyját egy debreceni fiú. A jelenetben azt látta, hogy egy kalapácsütéssel végeznek egy nővel, ezért ő is így akarta agyonverni édesanyját. Meg is próbálta, a kalapács viszont eltört, amikor az anyja fejét ütötte. A nő túlélte a támadást, és azóta megbocsátott a fiának.

Nézd meg a videót itt!

VILÁGHÍRÛ LETT A MAGYAR KUTYA HÛSÉGE

Halott gazdája mellett feküdt hetekig egy újpesti kutya, Zsazsa. Hűségének híre bejárta a világsajtót is. Százak jelentkeztek már érte, de az állatvédőknek ki kell várniuk a halott asszony családjának döntését, hogy lemondanak-e a kutyáról. Zsazsa most ideiglenes befogadónál van, de ő továbbra is csak arra vár, hogy megpillanthassa gazdáját, aki évekig gondját viselte.

Nézd meg a videót itt!

OLCSÓBB LETT A HAL

Csökkent az ÁFA, így a friss és a fagyasztott hal is olcsóbb lett. Az árcsökkentéstől az áruházak azt remélik, hogy idén még tovább nő a haltermékek forgalma. De hogy ez az alacsonyabb ár mennyire lesz tartós, és mit mutatnak az eddigi tapasztalatok, azt most megmutatjuk.

Nézd meg a videót itt!

TÛZIJÁTÉKKAL LÕTTÉK A HÁZAT

Majdnem kiégett egy lakás szilveszter éjjel Kiskunhalason. Egy bulizó társaság a rakétákat szándékosan a bérházak felé lőtte, az egyik erkélyen pedig megégett a redőny és a szúnyogháló. Csak a szerencsén múlt, hogy nem csaptak fel a lángok, több lakás is kiéghetett volna.  A tulajdonosnak így is 100 ezer forintos kára lett. 

Nézd meg a videót itt!

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?