INSIDER

Az ország legkedveltebb híradójának mai hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KÉT FIATALT ÖLT MEG A SZÜLETÉSNAPJÁN

Két fiatalokból álló, rivális társaság csapott össze péntek hajnalban Budapest belvárosában. Egyikőjük – aki épp a 18. születésnapját ünnepelte – kést rántott és két fiatalt – egy 16 és egy 21 éves férfit – halálra szurkált a nyílt utcán. A szemtanúk szerint pillanatok alatt történt minden, a két férfi azonnal elvérzett. A késelő egy korábbi sérelmét akarhatta megtorolni. A tíz fős társaságból szinte mindenki volt már büntetve garázdaság és kábítószerbirtoklás miatt.

Nézd meg a teljes riportot!

SIKERES A VÉDEKEZÉS, JÓL ÁLLUNK

Egy-két héttel megelőztünk más európai országokat a járványügyi védekezésben. Orbán Viktor miniszterelnök a rádiónyilatkozatában azt mondta, van okunk az örömre, sok ezer idős ember életét megmentettük az összefogásnak köszönhetően. Hangsúlyozta, hogy ugyan a különleges jogrend visszavonásáról szóló javaslatot beterjeszti a kormány a Parlament elé, ettől függetlenül megmarad a járványügyi készültség. Úgy fogalmazott: A veszély nem múlt el, a készültséget fenn kell tartani.

Nézd meg a teljes riportot!

GYEREKEKET MARCANGOLT A HARCI KUTYA

Egy harci kutya támadott meg egy anyát, 16 éves lányát és 12 éves rokonukat Csepelen. A megvadult kutya egy udvarból szökött ki, az utcán támadta meg a sétálókat. Az eb még akkor is őrjöngött, amikor a mentők megérkeztek. Végül egy rendőr lőtt rá, amitől az állat megsebesült és elszaladt. Később megtalálták és befogták, kivették belőle a lövedéket. A sorsáról pedig később döntenek.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?